Ангелска защита

1591

Ще трябва да кажа няколко думи по този въпрос, понеже мнозина не вярват това, че има духове, които изпраща сатана, които да създават атмосфера за катастрофи. Няма нещастни случаи просто така да са се случили. Това е нещо станало целенасочено, защото дявола е човекоубиец и той така наглася нещата, за да може да станат произшествие и да се случват нещастни случаи. За това имаме нужда от молитва, за това имаме нужда от кръвта на Исус, за това трябва да искаме от Господа. Искайте го всеки ден.


Псалом 91  Заповяда на ангелите си за нас да ни пазят, на ръце да ни вдигат да не ударим о камък ногата си.

 

Молете се за това, Господ да сложи огнена ограда около нас, около семействата ни, около имота ни, защото виждате какви неща стават. Преди две години и половина и аз имах едно много лошо изкълчване на крака. Обаче сега искам да отдам Слава на Господа; след две години и половина на болки слязохме отгоре където беше лифта, отгоре до долу слязох, и нито един път не ме заболя крака. На някой може да му се стори не кой знае какво, но то си беше половин час слизане. И крака най-вече ме болеше при слизане на долу, при качване не толкова  даже накуцвах при слизане. Сега съм слязал от горе до долу без никаква болка, благодаря на Господа.  Господ възстановява костите ми, възстановява тялото ни обаче трябва да се молим за свръхестествена защита. Трябва да се молим за защита на Божиите ангели, защото катастрофите са аранжирани по някакъв начин, за да може да унищожават хората. Затова ние трябва да искаме ежедневно защита от Господа.

И сега се молим за този пастор Асен и Кети и децата им, които са катастрофирали и които пастируват в Годеч.

„Молим Те Господи за милост. Те са служители и изговарям слово специално за служители.


Никакво оръжие скроено против вас няма

да успее и вие ще победите всеки език, който

 се повдигне на съд срещу вас, това ви е наследство като Господни служители

и правдата ви е от Господа.

 

 Това важи за всички служители, за всички, които служат на Господа, това е наследство като Божии служители и правдата им е от Господа. И никакво оръжие срещу нас, което врагът ни е скроил, не ще успее; и никакъв език, защото основните оръжия са езиците. Чрез езици стават тези неща. Езикът активира дух, духът действа и нещата стават. Като говорим Божието слово се активира Святия Дух и се задействат Божиите ангели, и стават неща, които Господ прави. А пък лошите езици активират злите духове и стават произшествие и други лоши неща. Чрез езика хората кълнят и навреждат на тези, които кълнят, но и на себе си.

Обаче, когато ние ги разрушаваме и се молим, Господ изпраща ангелска защита, Бог ни защитава. Благодарим на Бога за това.

АМИН!