Молитва за пълно изцеление

2067

Нека да започнем сега с молитва за изцеление. Виждам някои молитвени нужди, но сега е момента да се помолим с молитвата за изцеление. И аз искам вие да се активирате в молитва на съгласие. Исус казва: Ако двама се съгласят, не само един, не само аз да се моля за вас, и вие трябва да сте съгласни, и вие трябва да молите.

Първото нещо, което искам да ви кажа: ако имате грях в живота ви, да се покаете и да го изповядате.

Който крие греховете си, няма да успее,

но който изповяда греха си и го остави, ще намери милост, 

Сега – в момента,

 1. Признай греха си пред Бога и го изповядай в името на Господа Исуса Христа!
  Сега е момент за молитва – ти се моли, ти каже с глас на Господа:
  Отче, в името на Исус Христос, аз се покайвам от греха си и го изповядам пред Тебе, признавам го пред Тебе в името на Господа Исуса Христа (кажи името на греха и изповядай го в момента!). Слава на Тебе Господи!”
 2. Прости!  Сега е момента прости, та да може и Господ да ти прости, и като ти прости, и ще те изцели.

Той

 1. прощава всичките ти беззакония и 
 2. изцелява всичките ти болести. 

Така че прости. Кажи:

„Боже, в името на Господа Исуса Христа, прощавам (кажете имената на тези, на които прощавате – прости и освободи човека от връзката на непрошка).Прощавам на всеки, който ме е наранил или ми е причинил нещо лошо в името на Господа Исуса Христа, прости и Ти на мен Боже.” 

Момент за прощение – да простиш от сърце; изхвърли огорчението – нека да излезе от тебе.

Очисти, Господи, освободи, спаси, прости, моля Те в името на Исус Христос!Алелуя! Благодарим на Господи!” 

Продължаваме нататък, колко е приятно да се молим за освобождение и изцеление.

Сега, приятели, ще започнат да се случват неща с вас. Не се сдържайте, но оставете Светия Дух да работи във вас – нека да работи във вас. По време на молитвата, какъвто и да ти е проблема, ако е болка или болест в ръката – започни да я движиш с вяра в името на Исуса Христа; ако е проблема с крак – започни да го движиш в името на Исуса Христа; ако е проблем с дишането – дишай дълбоко! Не е нужно аз да ти казвам и повтарям – започни с вяра да действаш!  Ако има нещо, провери дали Господ те е изцелил, защото някои хора дори не разбират, че са изцелени, понеже не проверяват. Запуши си ухото, ако си имал проблем; закрий си окото,ако си имал проблем с другото око.

Сега например Господ ми показва, че ще бъдат изцелени болни зъби в името на Исус Христос.

И сега започваме молитвата за изцеление. Искам да се молите с мене. Кажете:

„Отче, в името на Господа Исуса Христа аз Ти благодаря, че си изработил спасението, освобождението и изцелението на кръста за всеки един от нас. Благодаря Ти за святата Ти кръв, благодаря Ти за раните на Христа – „В Неговите рани сме изцелени”, благодаря Ти Господи за тази благодат : „Ти изцеляваш всичките ми болести”. Ти си Господ, Който ме оправдаваш и изцеляваш, Ти си Този, Който ми прощаваш и изцеляваш. Благодаря Ти в името на Исуса Христа. Сега Те моля, Господи, да се докоснеш до моето тяло и моля Те да ме изцелиш. (кажи името на болестта, от която искаш да бъдеш изцелен/а).Изцели ме Боже, моля Те, в името на Господа Исуса Христа.” 

Сега сложете ръка на болното място:  ако е уши – на ушите; ако е очи – на очите; ако е крак; ръка, гръб; където и да е – сложи ръка на болното място и кажи: – повтаряйте след мене:

„В името на Господ Исус Христос аз заповядвам на всяко нещо, което убива, краде и разрушава да ме напусне в името на Исус Христос! Всяко нещо, което краде, убива и разрушава, вън от тялото ми в името на Господа Исуса Христа; вън от душата ми в името на Исус Христос!” 

Алелуя! Божията сила започва да действа – вярвайте и приемайте! 

„В името на Господа Исуса Христа аз заповядвам на кости, стави и гръбначен стълб, бъдете изцелени в мощното име на Исус Христос! Заповядвам на всяка немощ и болест в костите, ставите и гръбначния стълб да напуснат, вън, в името на Господа Исуса Христа! Смъмряме изкривяване на гръбначен стълб, скулиоза, заповядвам да напусне в името на Господ Исус Христос! Артрит,  излез от телата на хората! Артрит, ревматизъм, остеропороза, шипове – вън от костите на хората Проклинаме всяка болест на костите  да се махне в името на Исус Христос! Всяка болест на ставите – вън! Всяка болест на гръбначния стълб – вън в името на Господа Исуса Христа!” 

Започнете да движите ръцете и краката си! 

„Заповядвам на ръцете да се движат, заповядвам на краката да се движат и да бъдат изцелени в мощното име на Исус Христос!” 

Станете и се раздвижете с вяра, станете и започнете да правите неща, които не сте могли да правите преди молитвата! 

„Отче, слава на Тебе в името на Господа Исуса Христа!” 

Божията сила е върху вас, не преставайте, молитвата продължава! Това е процес, не е нещо, което изведнъж става, молитвата продължава, действието на Господа се засилва върху вас. Стойте в присъствието на Господа!

Продължаваме по-нататък:

„Кръвоносна система – в мощното име на Господ Исус Христос, всяка болест и немощ в кръвоносната система да напусне! Всеки дух, който убива, краде и разрушава кръвоносната система и кръвта на Божиите хора, заповядваме да напусне в името на Господа Исуса Христа! Анемия – да напусне, в името на Исус Христос! Анемия – вън! Също така заповядваме левкимия да напусне, вън, в името на Исус Христос! Спин – заповядваме да напусне кръвоносната система в името на Господ Исус Христос! Нека да бъде благословена кръвта ти, нека да бъде благословена кръвоносната ти система ти, Божие дете, в името на Господ Исус Христос!” 

Изцелителната сила на Бога действа, нещо се случва с хората.

„Благодарим Ти, Господи!” 

„В името на Господ Исус Христос смъмрям всяка болест и немощ в зъбите и венците, и заповядам да напусне, вън!” 

Сложете ръка на челюстта си, на болното място! 

В името на Господ Исус Христос болест на зъбите, кариес, немощ в зъбите, възпаление и инфекции във венците, включително корените – всяка една болест и немощ във венците заповядам да напусне, вън, в името на Господ Исус Христос!

Болести и немощи на мозъка (преди малко Господ ми показа – мигрена), в името на Исус Христос дух на мигрена- напусни, вън! Епилепсия и мигрена(сложи ръка на главата си!). Дух на епилепсия и мигрена, напусни, в името на Исуса Христа!” 

 Ако е детето ти, сложи ръка на главата на детето!

Ако се засили болката, да знаеш, че Бог действа. Може да ти се замае главата, да почнеш да кашляш, да повръщаш, да дишаш тежко – не се безпокой! Господ те освобождава, приеми това освобождение в името на Господа Исуса Христа! Бъдете свободни и бъдете изцелени! Алелуя! 

„Всякакви болести на тялото: очи, в името на Господ Исус Христос  (сложете ръка на очите!) –  всеки дух на слепота и немощ в очите да напусне! Късогледство, далекогледство, астегматизъм, далтонизъм, катаракс, перде, всичкото това вън в името на Господ Исус Христос! Глаукома, излез в мощното име на Господ Исус Христос от очите на хората! Аз заповядвам на очите да се отворят и да прогледнат в името на Господ Исус Христос! Алелуя! Благодарим Ти, Господи! Слава на Тебе!” 

Божията сила продължава да действа.

Тези, които имат проблем с ушите – сложи ръка на ухото – инфекция, лош слух, глухота и каквото и да е друга болест в ушите. 

„В мощното име на Господа Исуса Христа аз заповядвам шума в ушите да напусне – вън! Заповядвам на ухото да се отвори! „Ефата” – отвори се в името на Исус Христос! Ушите да се отворят, глухи уши да се отворят и да прочуят в името на Исус Христос! Глух и ням дух, вън, излез, в името на Исус Христос! Ако има нужда от творческо чудо, молим Те, Господи, направи творческо чудо в ушите – кости, нерви, тъпанче – всичко, от което се нуждае ухото нека да бъде създадено в мощното име на Господа Исуса Христа! Алелуя! Благодарим Ти, Господи! Благодарим Ти за изцеленията!”

Болести на дихателните пътища – било то синозит, болки в гърлото или дробовете – бронхит, туберкулоза, асма: Смъмрям всяка болест и немощ в дихателните пътища – заповядвам да напусне в името на Исус Христос! Всяка болест в уши, нос, гърло, – заповядвам да напусне в името на Господа Исус Христос!” 

Чувствам топлина в ръката си, помазанието на Светия Дух действа. 

„В името на Господа Исуса Христа заповядвам на синузит да напусне, сенна хрема да напусне; алергия (някой ми писа преди малко за алергия, сега е момента да получиш изцелението от алергия) – да напусне в името на Господ Исус Христос! Хрема (в момента Господ ми показва някой със запушен нос, има вътре полипи или нещо друго) – проклинаме тези полипи – да се стопят, да изчезнат, да изсъхнат, да се махнат в името на Исуса Христа! Да се отпуши носа в името на Исус Христос!” 

Започне да дишаш през носа си дълбоко – навън, навътре през носа си Господ ти отпушва носа. Благодаря Ти, Господи Исусе Христе! 

„Гърлото, сливици – в името на Господ Исус Христос да бъдат изцелени сливиците! (сложи ръка на сливиците на детето). Проклинаме инфекцията в гърлото и сливиците в името на Господа Исус Христос и заповядваме да напусне! Болки в гърлото – възпаление и инфекция на гърлото и гласните връзки в името на Исус Христос да бъдат изцелени! Смъмряме всяковъзпаление и инфекция на щитовидната жлеза и заповядваме на напусне в името на Исус Христос!

Бронхит и асма, туберколоза – вън от тялото в името на Исус Христос!(Започнете дълбоко да дишате, изкашляйте се, изхвърлете това). В името на Исус, асмата да напусне! (асмата напуска в името на Исус Христос!) Благодаря Ти, Господи, благодаря Ти, Господи, благодаря Ти, Господи!

Разширените вени – болести на кръвоносните съдове да напуснат в името на Исус Христос! Мигрената, духът на мигрена да напусне да напусне в името на Исус Христос!” 

Някой чувства в момента топлина в тялото си – Господ те изцелява. Стани и почни да ходиш! 

„Болести на нервната система: – Смъмрям всяка болест на нервната система, смъмрям мултипликационна склероза в името на Господа Исуса Христа! Смъмрям мускулна дистрофия в името на Господа Исуса Христа; Заповядвам намускулни и нервни болести да напуснат в името на Господ Исус Христос! Нервната система да бъде изцелена в името на Исус Христос!” 

Има някой с прекъснат гръбнак, нерв 

„Господи, искаме Ти да наместиш гръбначния стълб и нерва да бъде възстановен – нов нерв да прекараш Господи, там където е прекъснат нерва – да се възстанови в името на Исус Христос! Искаме нов гръбначен стълб и нов нерв в името на Исус Христос – да бъде изцелен този човек! Благодарим Ти, Господи, благодарим Ти, благодарим Ти!

Храносмилателната система: Смъмряме всякакви проблеми на храносмилателната система в името на Исус Христос! Човек, който има проблеми с вкуса – в името на Исус Христос заповядвам на този дух, който е хванал вкуса да се махне от него! Проблеми със слюнните жлези, изцели Господи в името на Исус Христос!

Стомашно-чревната област: – Смъмряме духове на гастрит, язва, нервен стомах, да напуснат в името на Исус Христос! В името на Исуса Христа Те молим Господи за изцеление на черваталениви, нервни черва, запушване в червата, включително тумори, рак на дебелото черво, хемороиди –заповядвам на всичкото това да напусне в мощното име на Господа Исуса Христа! Хемороидите да се стопят и да изчезнат в името на Господа Исуса Христа! Ние Ти благодарим Господи, благодарим Ти, Господи, благодарим Ти, Господи!

Всяка  болест на ума – всякакви умствени болести, всички нечисти духове, които работят в умовете на хората да напуснат в името на Исус Христос! Всяка немощ и болест в умовете на хората да напуснат в името на Исус Христос!(сложете си ръка на главата!)

 В мощното име на Исус Христос сега се молим за областта на душата; Господи изцелявай душата на Твоите хора. Всякакви болести на емоциите – депресия, невроза, отхвърляне, емоционални рани, емоционални болки, съкрушен дух, свръхчувствителност, да напуснат в името на Исус Христос! Всеки нечист дух в областта на емоциите да напусне в името на Исус Христос!

Болести на волята: (хора, които не могат да вземат решения, нямат воля).Заповядвам на тези духове, които са хванали волята на Божиите хора да ги напуснат в името на Исус Христос!” 

Отречете се от тези неща, изхвърлете ги; отречете се от наследствени проклятия; отречете се наследствени болести; отречете се от наследствени грехове, отхвърлете тези неща и се молете на Бога; молете се и искайте да ви изцели. И заповядвайте на болестите, които вие имате да ви напуснат; заповядай на твоята болест да те напусне – кажи й името, конфронтирай я в името на Господ Исус Христос! Сложи си ръката на болното място и вярвай, че Божията сила действа върху тебе. 

Благодаря Ти, Господи!

„Така че, болести на костната система, заповядваме да напуснат! Болести на храносмилателната система, да напуснат! Болести на мускулната система, мускулна дистрофия, и всяка друга болест на мускулната система заповядваме на напуснат в името на Исус Христос!

 Болести на лимфните възли, болести на лимфната система в името на Исус Христос да се махнат, включително смъмряме рак на лимфните възли в името на Исус Христос! Смъмряме всяка болести на жлезите с вътрешна секреция,да напусне, било то щитовидна жлеза, хипофидна жлеза, надбъбречни жлези, полови жлези и каквито и да са други болести –  заповядваме да напуснат в името на Исус Христос!

Също така, болести на сърдечно-съдовата система: – в името на Исус Христос заповядваме на сърцата да бъдат изцелени! Всяка болест и немощ вкръвоносната система – вън, в името на Исус Христос!

Болести на репродуктивната система: половата система; възпроизводство; безплодие; спонтанни аборти – всичко това да напусне в името на Исуса Христа! В името на Исуса Христа всяка болест и немощ на репродуктивната система да напусне в името на Исус Христос!

Болести и немощи в отделителната система: – бъбреци, пикочен мехур, кисти, тумори в бъбреците и пикочния мехур да напуснат в името на Исус Христос!Болести на  простатната жлеза (някой мъж има нужда да му бъде изцелена простатната жлеза). В името на Исус Христос заповядваме възпаление, инфекция, тумори, рак на простатната жлеза да напуснат в името на Господа Исуса Христа!

 Ние проклинаме туморите и раковете и заповядаме да се махнат от телата на хората в името на Исус Христос!

И така: болести на бъбреците, в пикочния мехур, в отделителната система, в каналите – заповядваме да напуснат в мощното име на Господ Исус Христос!

И ние Ти благодарим Господи, за всичките дела, които  вършиш, за Твоето прекрасно действие в телата и душите на хората. Благодарим Ти!

Панкриас, черен дроб: Заповядваме на болестите на панкриаса и черния дроб да бъдат изцелени и всеки нечист дух в тях да напусне в името на Господ Исус Христос! Болест на диабет да бъде изцелена; духът на диабет да напусне от Божиите хора в името на Господа Исуса Христа!

Благодарим Ти, Господи, отдаваме Ти слава и хвала!” 

Нека да издигнем ръце и да благодарим на Бога за изцелението в името на Исус Христос от Назарет!  Да вдигнем ръце и да хвалим Господа с вяра. Благодари на Бога, благодари на Бога! Започни да действаш с вяра! Отдай славата на Бог в името на Исус Христос! 

И ако има нещо да става с вас, просто пишете, за да продължим да ес молим.Или ако сте получили изцелението, пишете, за да засвидетелствате това, което Бог е направил за вас!

И помнете: цялата слава трябва да отдаваме на Господа Исуса Христа!

Бог да ви благослови в името на Исус Христос! 

Амин!

Примерна бланка

Лично Свидетелство:

Обр.1

Име и възраст: …………………………………………………………………………………………………………

 1. От къде сте (или от къде идвате?…………………………………………………………………………
 2. Ходите ли на Църква и ако да, то къде?   ……………………………………………………………
 3. Каква Болест имахте, от кога и как се чувствахте?…………………………………………………
  ……………………………………………………………………………………………………………………
  ……………………………………………………………………………………………………………………
  ……………………………………………………………………………………………………………………
  ……………………………………………………………………………………………………………………
  …………………………………………………………………………………………………………………..
  …………………………………………………………………………………………………………………..
  ……………………………………………………………………………………………………………………
  …………………………………………………………………………………………………………………..
 4. Какво се случи (какво почувствахте) по време на службата или молитвата? ………………
  …………………………………………………………………………………………………………………..
  …………………………………………………………………………………………………………………..
  …………………………………………………………………………………………………………………..
  …………………………………………………………………………………………………………………..
  …………………………………………………………………………………………………………………..
  …………………………………………………………………………………………………………………..
  …………………………………………………………………………………………………………………..
  …………………………………………………………………………………………………………………..
  …………………………………………………………………………………………………………………..
 5. Как сте в момента и как се чувствате?
  Благодарен(на) съм на Господ Исус и Му отдавам цялата слава за:
  …………………………………………………………………………………………………………………..
  …………………………………………………………………………………………………………………..
  …………………………………………………………………………………………………………………..
  …………………………………………………………………………………………………………………..
  …………………………………………………………………………………………………………………..
  …………………………………………………………………………………………………………………..

Исая 42:8  Аз съм Господ; това е Моето име; И не ща да дам славата Си на друг…

МОЛИМ ВИ ДА ИЗПРАТИТЕ ЗАЕДНО С ВЪПРОСНИКА И ВАША СНИМКА

(най-добре е да не е паспортна и да ви показва в близък план).

Ако можете, приложете медицински документи, доказващи болестта и/или изцелението.