Молитва на отричане

1706

Ще ви помоля да повтаряте след мене, защото чувствам, че нещо ще се разчупи тука. Кажи така:

„Отричам се от молитви към светиите, към света дева Мария, постоянно повтарящи се папагалски молитви, искане на прошка от светиите, вместо от Бога.

Отричам се от всички тайни организации за мен и на мястото на моите предшественици – масонство, свободни масови, банди, партизанство, комсомол, комунизъм, пионерче, чавдарче, фашизъм, Георги Димитров, Ленин, Сталин, Маркс, Енгелс, мафия, източна звезда.

Отричам се да търся ръководство чрез магьосничество и окултни практики, знакове на зодии, хороскопи, четене на чаени листа, сеанси, ясновидство, астрология, гадаене по звездите, говорене с мъртвите, дъски за сеанси, гледане в кристална топка, карти, кафе, боб, номерология, вечен календар, кавала, херомантия и френология, окултни и демонични компютърни игри, психология за мен и моите предшественици. Отричам се от символиката на окултните практики за мен и моите предшественици; хипноза, наркохипноза, акопунктура, транцедентна медицина, вътрешно виждане, карате и всички бойни изкуства, йога, левитация. Амин!

Отричам се от всички демонични крепости  над мен и моите предшественици: кошмари… Кошмари, вън в името на Исус! Отричам се от ужасни образни сънища, суеверие от всякакъв вид, скитнически дух, наранен дух, трагедии, инциденти, катастрофи в името на Исус!

Отричам се от всяко мое и на предшествениците ми участие в следните неща: порнография от всякакъв вид, чародейство, говорене чрез стомаха, черна и бяла магия, умствена телепатия, ръководство чрез духове, хуманизъм, автоматично писане, хаос и безредие в дома, магьосничество, астрално пътуване, вуду заклинания, психологически молитви, спиритизъм, фетеши, фалшиви духовни дарби, леене на куршум, муски и амулети, екстрасенси, курбани, задушница и подаване на мъртвите, колене на петел в основата на къща. Отричам се от всички демонични духове над мен и моите предшественици: Езавел, Ахав, наследствени духове, предсказвателни духове, врачката Ванга, робство, лъжа, клюка, празно говорене, смърт, болести и немощи, слабост, нещастие, идолопоклонство на хора, животни, статуи, телевизия, компютри, коли, къщи.

Предмети:

Отричам се от четене на окултна литература, гледане на окултни и демонични филми, поклонение на неодушевени и окултни обекти, фигури и предмети. Отричам се от окултни книги и музика, картини и статуи, представляващи демонични образи, идоли или богове, символи или предмети за късмет и здраве (подкови, талисмани, муски, амолети, хамалии, олово от излят куршум). Значки, пръстени, гердани и гривни с демонични и окултни образи, използвани за сключване на небогоугодни завети. Ако имам такива в дома си, решавам да ги унищожа и да изчистя дома си от тях.

Отричам се от незаконен секс, сексуални перверзии, блудство, прелюбодейство, аборт, развод, насилие, животински секс, секс с роднини, кръвосмешение, сексуални фантазии, контрол на раждаемостта над мен и моите предшественици.

Отричам се от приемане и разпространение на наркотици: хероин, марихуана, хипнотични наркотици, LSD, халюционни наркотици, направа на наркотици, опиуми, кокаин, метадон, психични наркотици, хемеопатични лекарства, ангелски прах, либриум, литиум, дишане на лепило, диазепан, демерол.

Отричам се от алкохол, никотин, кофеин, демонични забавления, татуировки, рок и поп музика, чалга, всякакъв вид сатанинска музика и танци, с които се прославя сатана, нестинарство, кукери, поклонение на храни, лакомия, безразборно хранене.

Отричам се, скъсвам и анулирам желание за смърт за мен и други хора, всеки кръвен завет, направен със секс партньор извън брака. Отричам се от всякакви душевни връзки със сексуални партньори в миналото. Отричам се от душевни, небогоугодни връзки в името на Исус Христос!

Отричам се от отхвърляне от утробата на майка ми, от всеки горчив корен, вследствие изговорено проклятие върху мен и моите предшественици, от негативни емоции над мен и моите предшественици: отхвърляне, страх от отхвърляне, страх от бедност, бунт, собствена воля, смърт, отмъщение, мислено, физическо, словесно и сексуално насилие, слабост, огорчение, завист, егоизъм, лицемерие, омраза, гняв, ярост, отхвърляне, омраза към себе си, коравовратие, некокорство, непростителност, отхвърляне да застанеш под авторитета на съпруга или духовен авторитет над дома, непокорство на словото на Бога, нечетене на Словото, самоубийство, разрушаване на дарбите, изоставяне, умствени болести, психоза, нервност, шизофрения, омраза, спорене, самосъжаление, предупреждение, самотност, гордост, себеосъждане, оплакване, съмнение, подозрение ,неверие, недоверие, обезсърчение, отчаяние, осъдителност, отпадналост, апатия, обладаване, нетърпение, любов към светските неща, манипулации, контрол, страх, огорчение, маниакална депресия, конвулсии при психична атака, наранен ум, свръхактивност, принуда, безнадежност, депресия, вина и срам, превъзнасяне, измама, бедност и липса, алчност, фобии от всякакъв род, слабоумие. Отхвърлям всички тези духове в името на Исус Христос!

Отричам се от източните религии и ереста на прераждането и свързаните с нея метафизични поклонения и псевдолечения. Аз вярвам във възкръсналия Христос и възкресението. Отричам се от четенето на окултна информация от вестници и списания, лъжемагнитни биотокове и биополета. Отричам се от пращане на живак, клетви и заклинания, талисмани, пасианси и хазарт. Отричам се от допитване на ангели, светии и извънземни чрез почукване, завъртане или повдигане на клечки, ключове, картини, букви, маси, книги, ползване услугите на ясновидци, НЛО, автоматично писане и рисуване, психометрия, откриване на диагнози чрез игла, отвес, пръстен, косъм, както и от измерване на кръвното налягане по този начин, търсене на вода с пръчка.

Отхвърлям всички ереси и всеки, който умишлено изопачава, отрича и отхвърля части или пасажи от Новия Завет. Вярвам в цялата Библия, че е Боговдъхновеното Божие слово.

Отричам се от Елена Вайт, Дънов, Мормоните.

В името на Исус Христос прекъсвам, анулирам и унищожавам всяка демонична наследственост, постигнала ме поради непослушание на моите родители, прародители и роднини.

Отричам се от страх да изповядам Бога пред хората на публично място.

Отричам се от прозилитизъм или съблазняване на вярващите, като им предлагам пари, богатство, женитби, подаръци, награди с цел да станат член на организацията, която преставляват.

Отричам се от расизъм, атнисемитизъм, садизъм, жестокост към човеци, животни и птици. Отричам се от нечистоплътност, злоупотреба с властта, непокорство на властта, която е от Бога, говорейки срещу управители, държавни глави, вицове, подигравки и хулене.

Значи, трябва да се покаем от злословене на водачите на народа ни, защото е казано: да не злословиш водача на народа си.

 Използване на църковни средства и имоти за лични облаги. Проявено бездействие, когато е могло да се извърши добро дело. Завиждане на успелите беззаконници и одобряване делата на престъпниците, да казваш на доброто зло, и на злото добро. Внасяне на нечисти пари в църковната каса като дарения и десятъци.

Признавам, че не съм изпълнявал/а и двете новозаветни заповеди на любов към Бога и човеците. Не съм обичал/а Бога с целия си ум и с цялото си сърце и ближния като себе си. Имало е хора, които съм мразел и още ги мразя, на които не съм простил/а злото, което са ми направили. Сега от сърце им прощавам, било то живи или мъртви.

Господи Исусе, развържи ме и ме освободи от всяко проклятие, клетва и заклинание, магия, магьосничество, от нечист дух, лъжлив, болестен дух и ги замени с духовни, физически, материални благословения.

Отричам се от всеки кръвен завет, който аз и моите предшественици сме сключвали. Отричам се от всяко жертвоприношение, което аз или моите предшественици сме принасяли. Сключвам завет със Всемогъщия Бог чрез жертвата на Божието Агне, Исус Христос, Божия Син.

Предавам се в Твоите прободени ръце, вземи ме и ме заведи там, където Ти искаш да бъда. Направи ме такъв/такава, какъвто/каквато Ти искаш да бъда.

Благодаря Ти, Господи, че съм простен и греховете ми са умити чрез кръвта на Агнето. Аз отхвърлям сатана и приемам Исус Христос в моя живот като мой Спасител, Освободител и Господ.

И нека всички нечисти духове да напуснат сега, вън, в името на Исус от моя живот!

Кажи: Вън, в името на Исус от моя живот!

Благодарим Ти, Господи, Благодарим Ти! Алелуя! Амин!