Молитва при операция

1567

„Отдаваме Ти слава и хвала, Господи и Те молим тази молитва е за всеки едни, който па някакъв начин има назначена операция, всеки един, който трябва да отиде на операция. Има назначена операция. Аз Те моля в мощното име на Исус Христос

№1 – да изцелиш човека, да изцелиш хората още преди да са отишли на операцията. Моля Те, в мощното име на Исус всяка болест, всяка болка, всяка немощ, вън, в името на Исус! Да ги изцелиш – болка, немощ, смърт, всичко това да напусне тялото! Всяка болест, поради която трябва да бъдат оперирани да напусне в името на Исус! Ако са тумори и рак нека да се стопят, да изсъхнат и да не дадат плод до века! Каквато и да е болестта, аз Те моля, Господи, чудо да направиш. Всеки един да получи чудото. Да не се налага операцията. Спаси хората от операцията в мощното име на Исус Христос! Прослави името Си да минат без операция. В името ан Исус от Назарет се моля! Амин! „

Нека кажем: „Благодаря Ти, Господи.”

Някои от вас, които слушат ще получите изцеление и няма нужда да ходите на операция. Прегледайте се преди това, за да не стане така, че да ви оперират, като онази сестра, дето имаше много кисти, и накрая й отвориха корема и вътре се оказа, че няма нито една киста. Господ я освободи и изцели и да й казах да се прегледа и да си направи снимка, преди да отиде. И после много съжаляваше, че са я отворили, защото всъщност нищо не е имало.

Така че след молитвата проверете се, за да видите какво е станало. Ако Господ ви е изцелил, то и докторите ще го видят.

„Благодарим Ти, Господи, за изцелението на всеки един.”

№2. Сега обаче ще се помоля за всеки един, който се налага да отиде на операция. Който не е получил изцелението си и ще отиде на операция.

„Моля си за всеки един от тези хора, Отче, в името на Исус Христос, Ти да ги подготвиш, да подготвиш докторите и сестрите. Аз Те моля за Твоето помазание по време на операцията, да помажеш ръцете на докторите, да им дадеш Божествена мъдрост и да им помажеш ръцете ад извършат перфектно операцията. Дори и да казват, че няма шанс, или че е малък шанса,невъзможното за човека е възможно за Бога. Ти, Господи, можеш и преди операцията да изцелиш човека, можеш и по време на операцията да го изцелиш. Така че ние Те молим да дадеш способности и мъдрост на докторите и сестрите да извършат необходимата операция по перфектен начин, в името на Исус Христос! Благодарим Ти, Господи, нека Твоите ангели да бъдат там и да извършат операцията. Те да асистират операцията. И искаме успешна операция, успешна операция, успешна операция, в името на Исус!”

Нека кажем: Благодаря Ти! Амин!

Ако ще ходите на операция помолете се с тази молитва, ако имате хора, които ще ходят на операция, нека се помолят с тази молитва. Вярвам за чудеса.

Следващото нещо:

№3 „В името на Исус се молим Господи, за възстановяване след операцията. Възстановяване след боледуване и операция, Те молим Господи за бързо възстановяване на Твоите деца. Бързо възстановяване, бързо възстановяване, бързо възстановяване. Да укрепиш защитните сили на организма, да ги укрепиш и възстановиш бързо. В мощното име на Исус Христос ес моля за всяко едно Твое дете. Нека огънят на Святия Дух да слезе върху тях. В името на Исус Христос благославяй храната и водата им, Господи. Благославяй и изцелявай раните, които имат върху себе си. В мощното име на Исус Христос от Назарет ние се молим. Благодарим Ти! Благодарим Ти  и Ти отдаваме слава и хвала в името на Исус! Алелуя!”

Нека кажем: „Алилуя!” Амин!