Молитва против наследственост

1345

Сега започваме една молитва за разрушаване на наследственост. Пригответе се за молитвата и се молете с вяра, бавно, като от сърце изговаряте думите. Кажи:

„Святи Отче, в името на Господа Исуса Христа Те моля, да ми простиш всичките грехове, всичките беззакония и прегрешения, както и да простиш греховете на моето семейство, от майчина и бащина страна всички поколения назад. Аз отхвърлям всяко наследствено родово проклятие. Отхвърлям всяко проклятие на посвещение, отхвърлям самонанесени проклятия, всяко проклятие и клетви, изговорени срещу мене от други хора, в името на Исус ги разрушавам. Прости ми всичко, което съм изговорил/а, всичко, което съм извършил/а, изял/а или изпил/а – храни и напитки, посветени на идоли, както и подаването на храни и курбани. Прости ми за всичко, в което съм се клел/а, и с което съм проклинал/а други хора. Прости ми за всяка емоционална болка, която съм таил/а в душата и тялото си, вместо да я предам на Господа Исуса. Аз Те моля, приеми моите болки сега, защото на кръста Ти понесе и моите болки и болести. Аз отхвърлям всички неправилни духовни и емоционални връзки, небогоугодни, и ги прекъсвам сега с меча на Духа.

Аз прощавам на всеки един човек всичко, което ми е направил, или което не ми е направил.

Отказвам да твърдя, че съм болен, защото съм изцелен/а в раните на Исус Христос.

Отхвърлям всички етикети, които са ми били поставяни като прякори, и други, и съм се съгласявал с мнения и диагнози на доктори, медицински сестри, професионално грижещи се за физическото ми и духовно здраве.

И сета, в името на Господа Исуса Христа заповядвам на всички тези неща да си отидат от мен сега в мощното име на Исус Христос!

И святи Отче, аз Ти отдавам хвала и слава в името на Исус! Амин!

В името на Исус бъдете свободни, освободени от немощта си, в името на Исус Христос! И аз заповядвам на всички нечисти духове, свързани с това, вън от Божията собственост и никога да не се връщате. Амин!

Благодарим Ти, Господи!