Бог избави дома ни от странен вирус с кашлица

    377
    Свидетелства за божия слава

    Преди около месец домът ни е нападнат от много странна болест, която е като вирусно заболяване, като много специфичен вирус, който има афинитет към ларингса на човека и загнезден там води до кашлица, до пристъпи от кашлица, до много специфично боцкане в ларингса, което предизвиква и чувство на задушаване. Клиничната картина е върде особена. Няма температура, човек уж е здрав, а не е, процесът е бавен и подмолен, не се влияе от нищо и напредва. И така ден, два, седмица и чак месец нито болен, нито здрав, но сънят нарушен, дори и на съседите от шумните ни кашлици. И се наблюдавах, какво ми направи впечатление – след молитви кашлицата изчезваше. Но на следващия ден пак се появяваше. И сатана нашепваше -„пий антибиотик вече, виж колко дълго време не се оправяш, може би имаш и пневмония вече, имаш хрипове, не си добре…“ А аз си казвам, не може всичко това да е по-силно от моя Бог! Не може антибиотикът да е алтернативата за оздравяването ми.

    И така аз решена да воювам до победа чрез вярата ми започнах молитви, към които помолих да се присъединят братя, отворих и видеото с молитвата на брат Пламен Петров – „Молитвена война“ и започнах да се моля като повтарях след него всяка една дума. В този момент така ми се приспа, че трудно отвярях очите си, но духът ми беше повече от бодър и готов да продължа молитвата и така в продължение на повече от час бях в духовно воюване.

    След всичко това кашлицата изчезна! Тежестта в гърдите ми изчезна! Дишането ми стана напълно свободно! Изчезнаха хриповете! Абсолютна свобода! По медицински не можем да си обясним как стана така, къде отиде тази секреция, как всичко изчезна, как си отиде този ларинготрахеобронхит?! Какво чудо направи Бог за един миг! СЛАВА НА БОГА!