Бог извърши творческо чудо на изцерение на перфорирани тъпанчета

  382
  Свидетелства за божия слава

  Сестра Мариана ми свидетелства за своята племеница, чийто съпруг от 11-месечно дете е имал перфорирани тъпънчета на двете уши.

  В следствие на това, непрекъснато му е течала гной от ушите, преди години си е оперирал едното ухо, но не е имало никакво подобрение на състоянието му.

  Представили са нуждата да се молите на едно интернет предаване, на което Бог е извършил творческо чудо на изцерение на перфорираните тъпанчета.

  Мъжът е усетил по време на молитвата пукане в ушите, а след молитвата заглъхване в ушите и това ги е накарало да отидат на лекар, защото до сега не е имал такива заглъхвания в ушите.

  Когато професорът го прегледал, му казал, че имал направена операция на едното ухо, но няма никаква перфорация на ушите. Така че е установено от лекар, че вече има напълно здрави тъпънчета и на двете уши.

  Славата да бъде на Бог за това творческо чудо, което Бог е извършил в живота на този млад 30-годишен мъж, женен за внучката на сестра Руска от с. Узунджово, основателка на църквата там и ревностна за Господа сестра.

  След прекаран инфаркт Бог и удължи крака и с 2 см. (на сестра Руска).

  Тя обикаля къщите да благовества за славата на Исус. Нека Бог ви благослови изобилно вас и цялото ви семейство за служението ви и верността, с която слугувате на нуждаещите се Божии деца, за да се разширява Божието царство и да се изявява славата на Исус там, където ви прати, стъпките на Божието помазание оставени от вас, свидетелстват за Божията сила и милост. Емануил!

  написано от Елена Димоларева

  Искам да благодаря на Бог за моя син Веселин! Вие се молихте един четвъртък Бог да изцери ушите му, жена му положи ръка, когато се молехте и той усети някакво пукане. Година по-късно ходи пак на лекар специалист и нямаше и следа от проблема. Благословен да е Господ! Страхотно свидетелство за нашите роднини! Синът ми е зет на баба Руска от с. Узунджово

  написано от Величка Петрова