Господ може да обедини децата ни в резултат на молитви

  332
  Свидетелства за божия слава

  БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ, БРАТЕ.

  БЛАГОДАРЯ НА БОГ, ЧЕ ТЕ Е ИЗБРАЛ ЗА СЪД ЗА ДОБРА УПОТРЕБА В СВЯТАТА СИ РЪКА.

  АЗ СЪМ ОТ БУРГАС, НО РАБОТЯ И ЖИВЕЯ В ИТАЛИЯ ВЕЧЕ 8 ГОДИНИ. СЛУЧИ СЕ ОБАЧЕ ДА БЪДА В ОТПУСКА В БЪЛГАРИЯ ПО ВРЕМЕТО, КОГАТО БЯХТЕ И ВИЕ С МИМИ. ВЗЕХ ВЛАКА И ВЕДНАГА ДОЙДОХ НА СЛУЖБИТЕ. ИМАХ НУЖДА ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ ДУХ НА РАЗДЯЛА ЗА ЦЯЛОТО МИ СЕМЕЙСТВО.

  АЗ ИМАМ ТРИМА СИНА, НО ВСЕ НЕЩО НЕ СЕ СПОГАЖДАТ И ТОКУ НЕ СИ ГОВОРЯТ. АЗ И СЪПРУГЪТ МИ СЪЩО НЕ СИ ГОВОРИМ И ТОЙ ДАЖЕ НЕ ЖИВЕЕ ПРИ НАС. КОГАТО ДОЙДОХ ДА СЕ МОЛЯ ЗАЕДНО С ВАС, ЗНАЕХ, ЧЕ МОЛИТВАТА МИ ЩЕ ИМА ПО-ГОЛЯМА СИЛА, ПОДКРЕПЕНА ОТ ДРУГИ БРАТЯ И СЕСТРИ.

  И СЛАВА НА БОГА. ОЩЕ ДОКАТО БЯХ В СОФИЯ РАЗБРАХ, ЧЕ СИНОВЕТЕ МИ СА ИЗЛИЗАЛИ ЗАЕДНО И СА СИ ПРОГОВОРИЛИ. НЕ САМО ТОВА – ЕДИН ОТ ТЯХ МИ КАЗА: „МАЙКО, АЗ ЧУВСТВАХ, ЧЕ СТАВА НЕЩО И ЧЕ ТАМ В СОФИЯ СЕ МОЛИТЕ ЗА НАС“.

  И ТАКА, БРАТЕ, БЯХ ДОНЕСЛА ДРЕШКИ И НА ВСИЧКИ ОТ ВКЪЩИ, НА СНАХИТЕ И ВНУЧЕТАТА И ВЯРВАМ, ЧЕ ПРОБЛЕМИТЕ, КОИТО ИМАМЕ ВКЪЩИ – БИЛО ЗДРАВОСЛОВНИ И МАТЕРИАЛНИ, И КАТО ЛИПСА НА РАБОТА ЗА СИНОВЕТЕ МИ, БОГ ЩЕ СНАБДИ ВСЯКА НАША НУЖДА СПОРЕД СВОЕТО БОГАТСТВО В СЛАВА. БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ И МНОГО ПОЗДРАВИ.

  ВАША СЕСТРА