Да не се оставяте на злите езици да победят

  356
  Свидетелства за божия слава

  Дочух за някакви атаки срещу теб, даже лично ми изпратиха разни неща, защото аз много говоря за теб и карам много хора да слушат он-лайн служението ти. И съответно злите езици веднага намериха начин да се опитват да спъват твоето Служение и действието на Бог. В никакъв случай не се оставяй да те накарат да спреш онлайн служенията. Аз предлагам на всички хора около мен, които те слушат – а това са около 4 човека, да се молят за теб и всички да се молим за теб.

  Явно Сатана иска да осуети добрия план на Бога, защото стават много спасения чрез твоето предаване в малки градчета, където хората нямат църкви, гледат теб. Също и такива като мен, които усещат силна манипулация от много пастори в София и не желаят да ходят по църквите им, слушаме теб и чакаме с нетърпение всеки четвъртък. Така че искам да ти вдъхна сили да се борите с Мария и да не се оставяте на злите езици да победят.

  Аз на тия хора, които ми подхвърлиха някакво лошо писмо срещу теб, им обясних, че аз съм човек, който управлява сериозни активи на големи бизнесмени и за да ми поверят такива неща, явно Бог ми е дал дарба и много трудно може някой да ме манипулира, още повече да изкара, че някой като теб е измамник, защото смея да твърдя, че и макар и да съм само на 32 години, надушвам измамниците и манипулаторите-пастори отдалече. А и се допитвам до всичко със Святия дух.

  Всички твои служения са много много полезни и не тряда да допускаме да бъдат спрени. Дори и да си сбъркал в нещо, не е нужно да се обясняваш на никой, защото аз забелязвам как някои хора чакат само най-малкото нещо и да настъпят веднага човека. Ние всички грешим и правим всеки ден грехове – то само Исус е бил безгрешен, така че каквото й да ти се е случило,след покаяние е повече от ясно че Бог ще ти го прости и ти ще се поучиш от него и няма да го правиш повече. Но не е нужно то да става предмет на обсъждане, защото злите езици само това и чакат – да повалят някой от най-малкото нещо. Аз  като сбъркам в нещо – веднага искам прошка и моля на Бог да ми помогне да не го правя отново и се старая всеячески да не го правя отново. Нали сме във вечна борба. та той самия апостол Павел казва в Римляни че злото го изпреварва, макар и да иска да върши добро. Никой не е застрахован и много се дразня така като нападат човека кой знае за каква дреболия. Разчитай на подкрепа от мен, ако мога с нещо да ти помогна. Слава на Бoга, че те има и че повече от година слушам службите ти. Чрез тях Святия Дух ми говори много и ме докосва силно. Аз ти бях споделила че имам проблеми с едни кредити с едни имоти които закупих в чужбина и там Бог действа и нещата ми се разрешават. Слава на Бoга. Аз не мога да забравя , че Бог чрез теб ми каза някои неща и ми помогна. Бог да  е с теб и да те закриля и опазва от всяка злина!

  Аз съм само от 2 години новородена и имам вече 5-6 човека които повярваха от мен и понеже не мога да проповядвам, така както ти- все пак всеки си има дарба и моята е друга (аз помагам по друг начин на хората) и ги карам да слушат теб, защото хората не искат да ходят по църкви където основното е дай си десятъка и с какъв бизнес се занимаваш.

  Особено бизнесмените около мен, които търсят Бог, само да усетят че ги питат по църквите на първата среща дали не могат с нещо да помогнат и да наемат някой на работа, веднага се отдалечават. И толкова се разочароват от вярващите, че чак сами казвали че по-големи лентяи и използвачи от нас християните в БГ не са виждали, а нали ние трябва да сме за пример –

  Затова има голям смисъл от твоето служение – просто защото голяма част от църквите в БГ са се превърнали в меркантилни сборища. И понеже те са такива, сега искат и теб да очернят, но не трябва да позволяваме.

  Всички от хората около мен, които те гледат, не вярват на тия неща и ще продължат да те гледат. Та ти нито един път не си споменал за десятъци, а само си казвал че трябва да даваме където Бог ни води и да се допитваме до Святия дух преди да дадем. Което вярвам е точно така.

  Да се молим Бог да вразуми всички църкви и те да се превърнат в Молитвен дом, а не да се занимават с интересчийства и интриги.