Защита от Илияна Павлов (Австрия)

  296
  Свидетелства за божия слава

  Защита от Илияна Павлов (Австрия):

  Искам да напиша, че съм православна, но познавам пастор Пламен Петров и съпругата му Мария. Аз и майка ми сме с добри впечатления от тези хора. Те са скромни и фини. Не можах да взема участие в тяхната църква в Инсбурк, тъй като нямам интерес към ексорсизма и не го разбирам, но проповядването на пастора е много истинно. Австрия е страна с висок стандарт на живот и тук е много скъпо. Нямам впечатление тези хора да са забогатели тук в Тирол.

  Но станах свидетел как Магдалена написа донос срещу тях в интернет, което много ме възмути и изненада. Не съм очаквала това от християнка, такава непростителност от нейна страна, толкова дълбока злоба и клевета срещу пасторското семейство, че не мога от няколко дена да спя спокойно.

  Тя още преди една година имаше този проблем, но ми обеща, че ще ги забрави тия хора, а се оказа, че сега се сети да ги изобличава, а мен помоли да й стана свидетел срещу Пламен Петров. Аз й отказах, това си е клеветене и е против моите убеждения. Пасторът е „Ангорско зайче“ в сравнение с отровата, която се излива от Магдалена пред така наречените християни (разбира се, някои от тях, не всички), че веднага се надигнаха разкъсващи ревове. Бог да помага на всеки и дано се осъзнаете: „Не съдете, защото ще бъдете съдени!“ Нека се занимаваме със свети дела! АМИН!

  12.02.2013, от Австрия