Здравей, скъпи братко Пламене!

  404
  Свидетелства за божия слава

  Здравей, скъпи братко Пламене!

  Бог да благослови теб и целия ти дом и служение! Искам да споделя с теб една опитност и да видя твоето мнение по въпроса. Значи, днес слушах проповед, докато заспивах и след известно време се пробудих леко и в просъница чух, че се гонят нечисти духове в името на Исус. Тогава, без да съм го искала и без моя контрол се получи нещо много, много странно – от устата ми почна да излиза лъх, дихание като издухване, само че без аз да си насилвам и напъвам мускулите на гърлото или устата. Все едно вятър да излезе от устата ти… аз осъзнавах това, но не бях в пълно съзнание, а в просъница, както писах по – горе.

  Слава на Бога, но дали е библейско?  Аз не съм виждала такъв прецедент в словото.  После, когато вече станах, в ума ми звучеше песента – „Ела, Святи Душе“  и аз започнах с цяло гърло да я пея, защото бях сама тогава в къщи.

  И даже се помолих, пеейки в подобна мелодия. Тогава започнах с дръзновение да гоня разни нечисти духове от дома ми, територията ми и…се получи това, че почна да ми се гади, да храча и все едно нещо дълбоко в мен искаше да излезе вън. Даже само като кажех – „в мощното Име на Йешуа Помазаника – вън“ и ми се надигаше нещо в гърлото. Не знам дали всичко е излязло от мен?