Изцерени очи

  445
  Свидетелства за божия слава

  Слава на Бога! Скъпо семейство – Пламен и Мария Петрови, братко и сестро! Искам да дам своето свидетелство и да прославя моя Бог и Спасител, моя Изцерител, моя Утешител, Източника на живота ми, на радостта ми, на всичко добро за мен! Благодаря Му, безкрайно Му благодаря за всичко в името на Неговия Син и мой Господ Исус Христос! Искам да Го прославя и да Му благодаря за поредното изцерение и милост, която ми показа!

  Вчера – 18 .07 2013 г. за пореден път от няколко години насам, участвах във вашето онлайн богослужение. Да, участвам, защото се моля заедно с вас, хваля Бога заедно с вас, храня се с Божието Слово, което Бог ви дава да проповядвате! Бог да ви благослови за тези богослужения, да ги преумножи, да дават изобилен и траен плод за Божието Царство!

  От много години имам проблеми с очите, но не си обръщах достатъчно внимание. От дете при студено време лявото ми око обилно сълзи, а последните години и дясното око. Преди около 10 години ходих за първи и единствен път на очен лекар!

  Диагнозата – астигматизъм и ляво око с 3,5 диоптера, а дясното с 0,5. Предписаха ми очила, които не носех редовно, а само когато четях. През последните 2 години усещах, че зрението ми все повече намалява. Старите очила въобще не ми помагаха! Притеснявах се от това какво става с очите ми и до известна степен това ме възпираше да ходя на лекар! Много трудности изпитвах, защото работата ми е свързана с постоянно четене – учител съм, но все се молих и вярвах,че каквото и да ми има Татко Бог ще ме изцери! Започнах да използам лупата, която имах за наблюдения в часовете ми по биология, за да чета с нея.

  На последните две богослужения аз поставях ръце на очите си и се съгласявах с вашата молитва за изцерението им!

  Вчера обаче докото се молех така с ръце на очите, усетих светлина пред мен за секунди! Махнах ръцете си и си казах, че това е сигурно от светлината на компютъра и пак продължих молитвата. Но всъщност нямаше как да е бил компютърът, та нали ръцете ми бяха плътно върху затворените ми очи. След това брат Пламен призова да направим нещо, което до сега не сме можели! До мен беше библията ми. Грабнах я и насочих поглед, и слава на Бога виждах ясни и големи букви, четях и виждах ясно и то през нощта на крушка! След това взех и малко по-ситен шрифт – отново виждам! Днес чета свободно, без помощта на лупата, с моите изцерени от Татко Бог очи! Благодаря Му в името на Господ Исус!