Искане на прошка! (и получена прошка)

  583
  Свидетелства за божия слава

  Пасторе! Имам на сърце от известно време да ви поискам прошка! Вярвам от близо година и малко. В началото на повярването ми слушах от време на време ваши проповеди, не бях наясно с много, много неща, не, че сега съм наясно! Човек винаги има много да учи и благодаря на Бога, че ми открива по такива чудни начини истината!

  При идването ви в България (март ли беше?) присъствах на едно от служенията в София и се усъмних в един случай с едно момиче, което не спираше да се нарежда за всички нужди и един демон накрая излезе от нея с вик.

  После, когато си тръгнах от служението, помолих Бог да ми прости съмнението и ако греша да ми покаже! Показа ми! 2-3 седмици по-късно ме хвърли дух на страх у нас на земята като ми скова ръцете и устата. Много бях изплашена, понеже не знаех изобщо какво се случва и се обърнах за помощ към пастора на църквата, в която ходя, разбира се очаквах помощ или молитва, но това не се случи. По-скоро след разговора се почувствах все едно аз не съм в час нещо… Споделих за вашето служение, което беше отхвърлено и си позволих да изкажа съмнението си (простете ми, моля ви…) изобщо не знаех кое е истина и кое не. Тогава и следващите седмици получих много силни атаки – психични – бях като настъпано жабче, без да има изобщо към кой човек да се обърна… Успявах в кратки молитви да викам към Бога! Благодаря Му, че ме успокои по чуден начин и по чуден начин ми даде да разбера, че това е дух на страх (даже и близките ми, с които можех да споделя мислиха, че е нещо на нервна почва, от което още повече се бях притеснила).

  Последните месеци Святият Дух ме води към самоосвобождения (от болести, страх…). При последното ви служение в София получих освобождение, после у дома Бог ме освободи на няколко пъти при самоосвобождение от разни неща. (Слава, Слава! Цялата Слава Му Принадлежи!)

  …та…

  Отдавна чувствам подтик да ви се извиня, и наистина съжалявам за съмнението си към вас! Моля да ми простите, най-вече защото и освен другото си позволих да изкажа съмнението си пред своя пастор… като ей такива като мен (ненаясно за какво става на въпрос) се хули този тип служение! (Бях изплашена и все още не осъзнавах, че само Бог можеше да ми помогне в този случай, а не човек). Простете ми!

  (Сигурно ще си спомните коя съм… на първата служба в София демонът се смееше, а на втората седях на стола докато минат всички братя и сестри, бях със схванати ръце и огнена топка в корема!)

  Моля се Бог да ви отвори път за служение в нашата църква. Моля се братята и сестрите да бъдат докоснати! Моля се, ако е волята на Бога да ме постави в ситуация на разговор с пастора, за да мога да свидетелствам и да бъде прието свидетелството ми!

  (Марк 5:19  …но му каза: Иди си у дома при своите, и кажи им какви неща ти стори Господ и как се смили за тебе.)