Молитвена нужда

  460
  Свидетелства за божия слава

  Молитвена Нужда.

  Аз се извинявам за безпокойството, но от много дни искам да споделя нещо с вас, защото всеки ден влизам в молитвите, които правите за изцеление и освобождение.

  Аз също се моля и започвам да разбирам, че нещата са много по-сериозни, отколкото си ги представях.

  Винаги, когато започна да се моля, не спирам да се прозявам. Вчера се закашлях, почувствах нещо в корема, като че ли 10 човека се бият вътре, даже ми се доповръща. Обаче странното е, че нещо ми стана и на главата и това замайване и объркване си е там. И днес, няма да отнемам времето ви, защото ето, пак идват тези мисли: „Не притеснявай човека, има хора, които се нуждаят повече от теб“. Затова нямам смелостта да пиша, тези мисли не ме оставят, само набързо ще ви разкажа – имам много проблеми от здравословен характер, не ми върви в нищо, хората в семейството ми умират само при нещастни случаи; при мен е един страх, като че ли някой непрекъснато ми говори, че ще умра при катастрофа.

  Искам да споделя нещо: преди време моята голяма дъщеря ми разказа уплашена какво й се случва една нощ, когато си е легнала, без да е заспала, че да си помисли човек, че е сънувала. Вижда излизат от стената черни ръце, които започват да я душат – било е голяма борба, докато се освободи.

  След като е разказала на сина ми, той започва да й се подиграва и след няколко дни и на него се случва същото.

  Ако си бях в България, много голямо желание имах да дойда на вашето служение, но съм в Португалия и нямам тази възможност за това, но вярвам, че Бог върши чудеса и от разстояние.Нека Бог да ви благослови вас и семейството ви!!!