Освобождение от сексуален порок!

  351
  Свидетелства за божия слава

  Здравей брат Пламене. Искам да дам свидетелство за нещо, което ми се случи преди броени минути.

  Първо да кажа, че съм приел Христос преди година и нещо в живота си и от тогава раста с всеки изминал ден и използвам интернет за това, защото има неща, с които се боря постоянно и някой крепости падат трудно.

  21 години съм живял с определени разбирания, вярване и навици. Едно от тия неща е мастурбацията. Виждам, че ми пречи и трябва да я премахна от живота си, но това не е лесно, защото както казах 21 години съм живял с това обществото, в което живея това се смята за нормално, дори се насърчава. Та реших преди 2, 3 седмици да спра да практикувам това и първите 10 дни всичко беше ок, но после почнаха атаки и накрая не издържах и започнах отначало и тежеста се върна, както се казва отворих отново вратата на дявола и почувствах тежест и освен това тялото ми се почувства зле.  Разболях се, после се оправих и след това имах хрема. И след това намерих сила и спрях отново. И от 4, 5 дни се контролирам, но тежеста си остана. И тая сутрин се моля на Бога да ми покаже какво не е наред с мен.

  А аз от няколко дни бях видял клипа ти в Ютуб „Третото хилядолетие“ и се каня да го гледам все, но е малко дълаг и не ми оставаше време и днес към 11ч. реших да го гледам и като стигна до частта, в която говориш за сексуалните демони и порнографията и нещо ме прониза, получих изобличение. След това изгледах повечето клипове за разчупване на проклятия и за освобождение и клипа за благословенията на Авраам и почнах да се прозявам, очите ми се насълзиха и получих освобождение, мир и радост в душата. Хремата ми изчезна и сега се чувствам отново силен и в Божието присъствие. Алелюуя! …