Свидетелствата на Сунай

  443
  Свидетелства за божия слава

  Молитва за изцеление на цялото тяло!!!

  Благодаря на Господа, след като преминах грипа тялото ми се възстановяваше бавно, но сигурно, заедно с родителите ми, които също преминаха грипа с мен, се молихме с молитва за пълно изцерение на телата ни. Сатана ни атакуваше, че нищо няма да стане. Майка ми имаше проблем с равновесието, не можеше да лежи на дясната страна, винаги спеше на лявата, баща ми имаше усложнения с простатата, аз имах възпаления, подуване на определени места по кожата… След молитвата майка ми получи подобрение, баща ми започна да ходи по малка нужда, не така често, възпалението при мен започна бавно да утихва, но сигурно. Всичко това след 1или 2 молитви. БЛАГОДАРЯ НА ГОСПОДА, БРАТЯ И СЕСТРИ, БОГ Е НАШИЯТ ИЗЦЕРИТЕЛ, БЛАГОДАРЯ И НА ПЛАМЕН ПЕТРОВ ЗА МОЛИТВАТА, БОГ ДА ПАЗИ И НЕГО И СЕМЕЙСТОВОТО МУ, НЕКА БОЖИЙТЕ ОБЕЩАНИЯ ЗА ВСЕКИ ДА СТАНАТ РЕАЛНОСТ. БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=9jsleNGveOo&list=PLcTC9e3CISRuYTh_kFYGvgYfXEYJrhopG&index=35

  *****

  Благодаря на Господа, че сега аз и баща ми, майка ми също сме още по-добре. Бог премахна абсолютно всички възпаления от грипа, който хванахме и тримата, напълно сме здрави… СЛАВА НА ИСУС!!!!!!!!!!!!!!!! БЛАГОДАРЯ ЗА МОЛИТВАТА НА БРАТ ПЛАМЕН, СВЯТИЯТ ДУХ Е УНИКАЛЕН В ДЕЙСТВИЕТО СИ. АМИН!!!

  *****

  Всичко, което става сега в момента на молитвата изцели родители ми от проблеми с вестибуларния апарат, безсъние, високо кръвно, сърдечни проблеми. СЛАВА НА ГОСПОДА!!!!! БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ БРАТ ПЛАМЕН ПЕТРОВ ИЗОБИЛНО!!!!! Преди тези неща и двамата бяха физически много зле, особено майка ми. Очакваме още от Божията намеса!!! Амин
  https://www.youtube.com/watch?v=yjw9SOlmVBs&index=70&list=PLcTC9e3CISRuYTh_kFYGvgYfXEYJrhopG

  Сунай Ибов