Свидетелството на Биляна

  325
  Свидетелства за божия слава

  Здравейте,

  Искам да споделя моето лично свидетелство за това което Бог е направил до сега в живота ми чрез служението на пастор Пламен Петров:

  Познавам служението от 8 години. Отчаяно търсех такова служение, тъй като в живота на семейството ми има много клетви, магии, чародейство и окултизъм. И всичко това е по наследство – дори не знаехме в какво всъщност ни е проблема и защо винаги всичко е невъзможно за нас. Още при първите молитви получих освобождение от бронхит, за който пиех лекарства с години без никакъв успех. Една седмица бях здрава, после един месец – на антибиотици. И така постоянно. След като духът на бронхит ме напусна, от 8 години до сега не съм боледувала нито веднъж от по-сериозна кашлица.

  Освен това страдах от безсъние в продължение на почти 20 години. Безсънието се влошаваше с времето, започнах да получавам сериозна загуба на паметта, което пречеше на обучението ми в университета и работата ми. Усещах как всяка нощ ада се отваряше и връхлиташе върху мен. Организмът ми тотално се изтощи от безсънието – често то беше пълно безсъние в продължение на месеци. Наложи се да започна да пия хапчета, към които се развива пристрастяване и които се пият цял живот…поне така казаха лекарите. Пиех 2 вида анти-депресанта всеки ден, тъй като лекарите смятаха че причината е депресия. Чрез служението на пастор Пламен, Бог ме освободи от безсънието. Бог разкри че причината за него  всъщност е изговорена върху мен клетва когато съм била малко дете. Клетвата беше разчупена и от тогава нямам никакви проблеми със съня. Преди молитвата за разчупване на клетвата не можех без хапчетата, след това ги изхвърлих, защото вече не ми трябваха. От тогава минаха 4 години. Слава на Бога!

  Имах и сериозни спънки в образованието ми – постоянно се случваха неща, които правеха завършването ми на каквото и да е образование невъзможно. Искам да благодаря на Бог, че чрез служението на Пламен за разчупване на проклятия, направи така че да завърша не едно, а 2 висши образования.

  Също така имах служебни проблеми, които се повтаряха всеки път по един и същи начин. Въртях се в порочен, омагьосан кръг от който не можех да изляза. Слава на Бога, че разчупи и тази проклетия в живота ми!

  И накрая искам да споделя личното си виждане, че силно осезаемата атмосфера на мир и любов по време на богослуженията на пастор Пламен не би могла да бъде дело на друг, освен на Святия Дух.

  Биляна