Свидетелството на Веселка

  443
  Свидетелства за божия слава

  Здравей, брат Пламен!

  Казвам се Веселка и съм от Плевен. Преди две години Бог Ви употреби за моето ОСВОБОЖДЕНИЕ, което приех с ВЯРА, след което започна едно невероятно раздвижване в мен и домът ми. БОГ ме върна към Себе Си по невероятен начин. Постави ме на точното ми място в тялото Христово. Поради натоварването ми бях в един постоянен бунт, но след последната Ви служба в София през 2010 г. вече съм СВОБОДНА! АЛЕЛУЯ! Сега съм част от църква „НОВО ПОКОЛЕНИЕ“ – Плевен. Невероятно духовно семейство имам, с пастири Боян и Вили Боянови. БЛАГОДАРЯ НА БОГА ЗА ВСЕКИ ИСТИНСКИ ХРИСТОВ СЛУЖИТЕЛ „По делата ще ги познаете“ като Вас и Вашата прекрасна съпруга, Вили и Боян, и всички Христови деца, които Го търсят с цяло сърце, БЛАГОДАРЯ на Бога за вас!…

  P.S. Моят баща се е самоубил преди 15 г. и няма да изпадам в подробности, но сякаш бях хвърлена в ада, но моят любящ СЪЗДАТЕЛ се протегна и ме изведе на безопасно място, за да Го прославям с живота, който ми е дал.

  Бях се заринала в книги. Бях уморена от много знаене, но ТОВА НЕ МЕ ПРАВЕШЕ СВОБОДНА И УСПЕШНА, а БОГ ни е обещал изобилен живот, живот в пълнота. Защо тогава ходех все подтисната и сломена духом, защо ме обземаше буйство, стигащо до лудост?

  Накрая Бог ме доведе на Вашата освободителна служба, там усетих недвусмислено, че бях освободена, излезе рев като на див звяр от мен, главнияt дух е бил дух на чародейство. Бог говори на сърцето ми, че трябва да приема освобождението си с вяра и никога повече да не се съмнявам, че съм любимо негово дете. Mиналата пролет „си раздрах сърцето“ пред Господа и Му казах да ми покаже точното ми място в тялото Христово, защото ако не си си на мястото, няма как да функционираш. „Захвърлих“ всички книги и взех решение „ИСКАМ ДА ЧЕТА БИБЛИЯТА!“ Стига съм трупала само знания, Бог ми показа, че знанието за Него, не значи общение с Него. Не казвам, че е лошо да се четат книги, но бях се изморила да чета за победите в живота на някой друг, исках аз да ги изживея. Така взех решение „Ще се хвана за Теб, Господи, и няма да се пусна повече. Бог ме постави на моето място в тялото Христово и вече не се чувствам сирак. Имаме здрави, искрени и чисти взаимоотношения в Господа. Безкрайно Му благодаря за милостта и верността, за грижите и за всичко.