Свидетелство за изцеление на кръста, гърба и рамената

  384
  Свидетелства за божия слава

  Свидетелствоза изцеление на кръста, гърба и рамената

  Славя и издигам моя Бог, защото Той заслужава и е верен и истинен към Своите деца. Благодаря Му и цялата слава отдавам на Него!

  Здравей пастор Пламене,

  Искам да дам своето свидетелство за прослава на Божието име и защото има много хляб, изобличение и поучение в Него, както за мен, така вярвам и за този, който го чете и е докоснат от това, което Бог дава.

  Преди повече от две седмици по скайп те помолих да се молиш за кръста ми, който ме болеше. Може би болката е била непрекъсната, но не толкова осезаема и силна. Само при пипане усещах, че има болка, но сега се беше усилила. След молитвата ме присви стомаха и аз едва изчаках да свърши разговора, за да отида до тоалетната. Знаех, просто знаех, че по този начин Бог ме изцеляваше и освобождаваше.  И слава Богу, от тогава кръста не ме е болял. Дори Бог ми даде тест, защото след два дни трябваше да помогна на една сестра да пренеса едни дълги и тежки греди от едно място на друго, но кръста продължаваше да не ме боли, благодаря Ти, Господи!

  Но имах болки в горната част на гърба, раменете и понякога стягане във врата. Молех се, олекваше ми, но не напълно. Дори се ядосах на дявола, че ме притеснява и му казах да се маха, защото не го ща и няма право над мен. По-скоро аз имам власт над него чрез Исуса Христа и той трябва да си отиде веднъж завинаги!!!

  Питах се (като блудния син), защо толкова хора получават освобождение и изцеление при интернет службите на пастор Пламен Петров, а аз не (не че нищо не съм получавала, но сега ставаше въпрос за конкретна нужда). Реших да застана сериозно този път пред Бог на интернет службата (08.08.2013г.) и да искам и да приема от Него. Защото съм сигурна, че Бог иска да даде на Своите деца добри неща, това, от което се нуждаят, но ние как стоим пред Него? И дойде изобличението, защото много пъти уморена от ежедневните грижи аз слушам и гледам богослужението легнала и не така активно участваща в това, което става на службата. Не е приятно да го споделям, но го казвам, защото вярвам, че някои от вас са точно така, дори и заспиват, но не всички. Ами ако си на служба в църквата или на служба, където имаш нужда от изцеление и освобождение или от каквото и да е друго нещо? Но дори това не трябва да ни бъде мотива, но ние на служба отиваме на среща с живия, Всемогъщ Бог, (макар и по интернет)!!! Затова си искам прошка от Бог и от това скъпо, отдадено на Бог семейство Петрови за това. Там, където има изобличение, има и поправление от Господа!!! Слава на Бога!!!

  И така,аз реших да застана сериозно (и от сега и нататък) и да участвам ефективно в службата с цялото си сърце пред Бог и нуждите на хората. Включих се предварително за молитва, Бог да помаже пастор Пламен и да действа мощно в хората Си. След като почна службата аз хвалех и се покланях от сърце заедно с Пламен и Мими, записвах си стиховете, хранех се със словото, молех се за нуждите и Божието докосване и пр. с пълното съзнание, че служа на живия Бог.

  Имах нужда от изцеление и освобождение и застанах на словото Му: „Искайте, и ще ви се даде…..”  Молех се: „Господи, искам да бъда чиста и свободна в Тебе, за да мога да Ти служа по-ефикасно. Не искам това, за да ми бъде комфорно и леко на мене, но да изчистиш храма Си, за да може Твоето помазание да протича през мен и да отива към хората и да получават това, от което се нуждаят. Моля Те, Господи, употреби пастор Пламен за моята нужда и дай му знание какво се случва.” И когато започна молитвата (отричане от всякакъв вид грехове, и наследствени), аз повтарях заедно с пастор Пламен. В един момент ти, пастор Пламене, каза:„Някой получава освобождение в момента, главата му се замайва.”  И наистина, главата ми беше замаяна и дойде една невероятна немощ към мене, толкова силна, че дори едва издържах края на богослужението и да си легна. След това ти каза: „Приготви си леген и нещо друго, защото през нощта ще получиш освобождение.” И така стана – през нощта се събуждам, гади ми се, но не повърнах, но за сметка на това кашлях много. Бях сигурна, че в момента Бог ме освобождаваше, и мисля,че повече от наследствени грехове и болести. На сутринта се събуждам – леко ми е и свободно. И благодаря на нашия прекрасен Бог, от тогава нямам никакви болки в кръста, гърба и раменете. Благодаря ти и на теб пастор Пламене,че трудът ти в Господа никога не е напразен. И според мене Бог пак ме прекара през тест, защото в събота ходихме няколко сестри да помагаме на едно семейство и аз носих доста тежки камъни. Но и след това и до ден днешен нямам болки и чувствам лекота в тялото си. Слава на Господа!!!

  Искам и някои други неща да споделя за прослава на Божието име, свързани с домашната група. Преди време Господ ми беше говорил, че в дома ми ще идват хора, нуждаещи се от Божието докосване и помазание – хора в нужда, куци, сакати, болни и пр. И в последно време Бог започна да ми изпраща хора (обикновено сестри) по една, две или повече, с които се молим и слушаме проповеди (най-вече твоите, пастор Пламен) и свидетелстваме какво Бог е направил в живота ни. И аз вярвам, че получават от Бог, защото има видими проявления и резултати. Например една сестра след молитва сподели: „Олекна ми, а аз не съм усещала, че съм толкова натоварена.” На същата сестра после й пуснах молитвата за отричане, като й споделих какво Бог направи за мен, и тя повтаряше. После й пуснах молитвата „Изцеление на цялото тяло” и там реакцията беше невероятна. После, като свърши ми сподели, че ти си казал: „Сложете ръка на болното място”, тя е полагала ръка и е идвала топлина, после на друго място – пак топлина, на трето и т.н. (тя е с много болести). След това ми каза, че очаква осезаемо проявление на изцеление и освобождение. Събудила се през нощта и й се е гадело, но не могла да повърне, но стягането и болката във врата й изчезнали. Друга сестра след молитва вижда светлина и имаше невероятна промяна в нея относно отношенията й със съпруга й и т.н. Обикновено това са сестри, които нямат интернет или нямат възможност да гледат службите ти. Давам им книжки. Една сестра ми поиска диск, в който има молитви за отричане от наследствени грехове за жена с множествена склероза и ходихме да й послужим и сега слуша молитвите и проповедите ти от диска. Слава на Бога. Има доста неща да споделям, но слава на Бога, че Божиите мисли не са като нашите и Божиите пътища не са като нашите. Но нека Той да ни води и употребява там, където на Него Му е угодно.

  Бог да те благослови пастор Пламен за отдаденото ти сърце на Бог, и целия ти дом. Нека очите ти да видят това, което не си видял до сега и да ти даде попросеното от сърцето ти – по-мощното Божие проявление в служението. Изобилни благословения и ЕМАНУИЛ!

  15 август2013 г. Николина Димитрова, София