Свидетелство за освобождение от демон на самозадоволяване

  428
  Свидетелства за божия слава

  Здравейте, пастор Пламен Петров! Искам да дам свидетелство за освобождение от демон на самозадоволяване! Живеех в блудство много време, както света го нарича – на семейни начала с мъж. Бях постоянно в депресия, отчаяние и всичките зли неща, които са следствие на греха. Както евреите в Египет, така и аз, не издържах вече на това мъчение. Въпреки че знаех, че това е грях, аз го правех. Но вътре в мен постоянно пищеше алармата, че трябва да спра! И Бог ме доведе до освобождение! Взех решение да спра да живея в помията на греха! Тогава започна яростна съпротива. Колкото повече се съпротивлявах на греха, толкова повече ме преследваше, както през деня, така и през нощта и в сънищата ми – да ме атакува мърсотията на разврата. Падах, плачех и се покайвах и пак ставах, и продължавах да се боря, викайки към Господ за помощ! Знаех, че само чрез силата на Святия Дух мога да победя! Това продължи няколко месеца.

  През това време се молех с молитвите за освобождение от проклятие и за изцеление, четях Словото, размишлявах върху Библията, молех се и постех. Много жестока борба!!! Не спирах да вярвам в освобождението чрез Божията сила. В мислите ми връхлитаха съмнения, но аз не ги приемах.

  Слава на Всемогъщия Бог на моя живот от няколко месеца вече съм свободна от това робство! Атаките продължават, но чрез пост и молитва и това, че съм постоянно с повишено внимание специално за този вид изкушения и атаки, Бог ми даде мъдрост да разпознавам кой какъв демон е, когато идват да ме атакуват с изкушенията, и не могат да ме измамят вече!

  Слава на Бог, откакто започнах да гледам богослуженията и молитвите, които правите по интернет, в моя живот се случиха много чудеса, както в тялото ми – изцеления, така и вътре в мен – в ума ми, чувствата ми и желанията ми. Благодаря на Господ за безкрайната милост и благост, които има към мен и към всички човеци! Бог да ви благослови! П.В.