Свидетелство за освобождение

  416
  Свидетелства за божия слава

  В 12:48ч. на 14.02.2014, Сестрата ми е писала следното:

  Пастор Пламен Петров, не знам какво стана с мен след като ви изпратих писмото. Ужасно зле ми стана, започна да ме стяга сърцето, появиха се болки по цялото ми тяло, нещо ужасно става с мен, започнах да се прозявам, хълцах, зави ми се свят, имам чувството, че ще припадна, започна да ми се повръща… Какво да правя?

  Тъй като в същото време пътувах, не съм разбрал за състоянието на сестрата, не можах да й пиша, нито да се моля за нея днес. Но снощи на интернет службата се молихме, а Господ слуша молитви.
  И слава Богу за Святия Дух, Който е бил при нея и е подействал мощно в нейна полза, освобождавайки я от демоничен контрол.

  47 минути по-късно сестрата ми е писала отново:
  Досега се мятах, гърчих, прозявах, хълцах, даже повърнах. Някакви странни звуци и стенания на няколко пъти издавах, чак се уплаших. На моменти в различни части на тялото ми все едно, че ток ме удряше, ставаше ми и студено, нещо като че ли ме беше хванало за врата и ме душеше и не можех да дишам. След това започнах да се моля и постепенно ми стана топло и се успокоих.
  След като всичко свърши се погледнах в огледалото и видях лицето си, че изглежда по съвсем различен начин от преди – като че ли свети!
  Вярвам, че всичко нечисто си е отишло от мен и съм съвършено изцелена в дух, душа и тяло! Слава на Бога! Благодаря Му за вас, нека още по-мощно да ви употребява за Негова Слава!