Свидетелство за освобождение

  432
  Свидетелства за божия слава

  Здравей брат Пламене,

  От известно време залитам в света. Преди да повярвам имах проблем (тогава не го осъзнавах) с блудството и пожеланието на очите.

  Постепенно след като се новородих това нещо изчезна.

  Напоследък обаче отново се появи това желание и няколко пъти му се поддадох. Майка ми ми беше споделила, че понеже не одобрява това, че ходя на църква и сякаш само Библията ми е в главата, е започнала да се моли това мое „вглъбяване“ да отмине. Аз и казах, че това е абсурдно и тя може само да се радва.

  Напоследък обаче, започнах (както беше словото вчера) да ходя повече в плътта, отколкото в Духа. Покайвах се няколко пъти и молих Бог да ме възстанови, за да му служа по волята. За съжаление, продължих да му съгрешавам още няколко пъти и усетих, че хем не искам да го правя, хем имам желание за грях!

  Тогава си помислих, че може да е някакъв демон, който желае да наложи волята си за блудство върху мен. Помолих Бог отново да ми прости и Господ Исус да ме освободи и да ме пази от всяко изкушение. Заповядвах на демони (но не бях сигурен дали има такива) да напуснат в Името на Исус. На няколко пъти усетих как Бог ми дава сили да се противя на греха.

  Вчера се помолих Той да ви даде Слово, с което да бъда освободен от това желание за грях и да бъда възстановен в Господа.

  Вие говорихте именно за ходете по плът и ходене по Дух. А в момента, в който се помолихте с кратка молитва за освобождение и казахте да заповядаме на всякакви окови да се разрушат започнах да кашлям за около 30 секунди дълбоко, сякаш щях да повърна.

  Понеже беше 22:30 и родителите ми си бяха легнали, майка ми е чула, че кашлям силно и дойде да види. Помисли си, че съм се задавил и аз й казах така. Усетих,че ми стана по-леко и благодарих на Бог и се помолих с молитва в Духа.

  Все още обаче, не съм сигурен, след като тя ме прекъсна, дали съм освободен напълно, но знам че , когато Бог започне нещо, той го докарва до завършек и съвършенство.

  Благодаря на Бога, че ви даде това слово, благодаря му за милостта и любовта! Алелуя! В.В.