Свидетелство за семейство обърнало се към Бога!

  448
  Свидетелства за божия слава

  Слава на Бога,

  Брат Пламен, искам да ти разкажа едно свидетелство за това, какво направи Бог чрез вашето служение по интернет, въпреки че беше на видеозапис, а не директно. Запознахме се с едно семейство от Казанлък това семейство преди време бяха едни много добри служители на Бога на хората около тях, но когато почина майка им те се отклониха и малко по малко започнаха да живеят в тъмнина. Едната дъщеря имаше рак на главата, а другата се разболя психически, като дори имаше жълт картон, побърка и децата си от полуда, защото виждаше много демони около себе си. Брата отиде в Испания и се запозна с една жена. Така той потъна в своите си грехове. В продължение на 5 г. не си дойде в България.  Преди 1 месец се прибра с намерение да се разведе с жена си. Но един ден влязъл в профила ми във facebook и забелязал Библейски стихове. Това го накарало да се замисли и да ми пише.  Да благодаря на Бога за думите, които ми даде Бог. Той се покая и каза, че няма да се разведе с жена си, че ще се бори за чувствата към другата жена. Каза ми за проблема със своята сестра. Също споделил със сестра си за мен. Тя имаше огромното желание да приказва с мен. Тя сподели своя проблем какъв беше.

  Там, където са, няма църква. Намират се в едно село близо до Казанлък. Аз им казах за вашето служение. Дадох линка на „Имате ли болен вкъщи?“, въпреки че беше на запис.

  Като изслушали поучението, започнали да се молят според инструкциите. Тя паднала в безсъзнание. После ме набраха по скайпа и аз видях какво е направил  Бог чрез вашето служение за тях.

  Това семейство се обърна към Бога и се покаяха. Всеки ден държим връзка с тях,  защото имат нужда от Божия храна. Казах да се звързват с теб. Дори им дадох вашия скайп. Те сами да кажат какво направи Бог за тях чрез вас.

  Цялата слава отдаваме на нашия Велик Бог, защото той вижда кой от какво се нуждае и изпраща Словото си точно на времето си в точния час.

  ЦЯЛАТА СЛАВА НА БОГА!