Свидетелство за слава на Бога от Галина Захариева

  362
  Свидетелства за божия слава

  Благодаря на Бог за това прекрасно слово.

   

  Току що изслушах проповедта „Двама или трима”. Живо и деятелно е словото, Боже. Аз живея в Италия, имам трима сина, които са в България. Връзката ми с тях е по скайп.

  Искам да разкажа какво ми се случи и как това е свързано с проповедта. От петък вдигнах високо кръвно, от три години вземам хапчета за него. В петък обаче, както обикновено си вземах хапчетата и не чувствах нищо, добре си ми беше, но в един момент усещам, че не мога да дишам нормално. Измерих си кръвното и видях, че е по-високо, но не чак толкова, че от него да ми е така, завишено, но в нормалните граници. Изведнъж започна да ми става лошо, но по някакъв особен начин. Разбрах, че е атака от дявола и започнах да се моля, започна едно воюване, това не може да се опише, поне аз не мога да го опиша, ще кажа само, че се борих дълго време сама. На другия ден, в събота, когато се свързах със синовете ми, и им казах, че имам нужда от подкрепа в молитва, защото съм атакувана от дявола. И така по скайп се съгласихме и вързахме тоя демон, който ме тормозеше.

  Слава на Бога, точно както казва словото и аз, и синовете ми се съгласихме в молитва и Бог даде съвършен резултата. Сега се чувствам отлично в Господа. Тази проповед, която чух само няколко часа след това, беше отговор и доказателство за верността на Бога. Благодаря Му от цялото си сърце и душа.

  Пастор Пламен Петров, Бог да ви води все така да разнасяте по най-семпъл начин живото и деятелно Божие Слово. Бъдете благословен вие и вашето семейство.