Свидетелство за слава на Господ Исус

  483
  Свидетелства за божия слава

  Здравейте брат Пламен и сестра Мария! Бях обещала да ви пиша и свидетелствам за това какво нашият любящ Бог и Отец е направил за мен чрез вашето служение!

  Многократно съм прославяла Бога за това пред братя и сестри, насърчавайки ги да търсят помощта от Бога като гледат и участват в онлайн богослуженията, които провеждате!

  От 23 г. съм вярваща, но мога да кажа, че откакто започнах да участвам в онлайн богослужението ви, Бог изцяло реформира вярата ми и я постави на ново, многократно по-високо ниво, по-близо до Него! Благодаря Му в Името на Господ Исус!

  Преди около 7 години получих най-голямата духовна атака в живота си! Как стана това? В селото, в което сега живея – от 21 години, многократно се събира църква за кратко време. Идват пастири, събират овцете и после си тръгват, вълкът идва и разграбва стадото! Преди 7 години малко преди това отново да стане, да се разпръсне църквата, на едно богослужение бях ударена със силно огорчение! Прибрах се, молих се и Святият Дух слезе, а аз се почуствах недостойна за Него и Му казах – Остави ме, аз не съм достойна за Тебе, аз съм нищо и т.н. Святият Дух веднага се оттегли и аз най-неразумно тази единствена нощ в живота ми като вярваща, си легнах, без да се моля! Легнах си с огорчението и без да съм осъзнала, че съм наранила Святият Дух, Когото много обичам още от самото начало на вярата си в Бога! На Когото безкрайно благодаря за това, че въпреки всичко не ме изостави, но се бори за мен и ме избави от врага и още избавя и на Него уповавам да ме държи и прави силна да устоя до край и да извърша всичко що Отец иска от мен! И в момента докато ви пиша за това, Святият Божий Дух отново слезе върху мен, плача много и получавам поредното освобождение – повърнах! Благодаря Ти, Святий Божий Душе – Ти Си най-ценното в живота ми, благодаря Ти!

  И така след като си легнах без молитва на сутринта се събуждам от силна духовна атака, толкова силна, че с духовните си уши чувах вой, сякаш че цяла глутница се беше насочила към мен!

  И така започнах да търся в интернет проповеди на Бени Хин и открих вашето свидетелство за срещата ви със Святия Дух чрез книгата на Бени Хин „Добро утро, Святий Душе“. Веднага го гледах, защото и в моя живот тази книга изигра роля на поредната ми среща със Святия Дух! Първата беше още в началото на повярването ми чрез книгата „Аз вярвам в чудеса“ на Кетрин Кулман. След това Бени Хин и отново Кетрин Кулман с „Дъщеря на съдбата“, а след това вас Бог употреби с мощни освобождения!

  Две от познатите ми сестри ме насочиха към ваши молитви за освобождение в сайта propovedi.net – през 2009 година. Аз веднага започнах да се моля с тях и Бог започна да ме освобождава! Там аз разбрах, че има надежда за мен и че не съм похулила Святия Дух! В последствие тези сестри ме насочиха към онлайн богослужението в четвъртък!

  Включих се, гладна и жадна за Бога и под силна всеоще духовна упресия, и с много още появили се отстрани наболяли нужди и проблеми! В този период идваха един след друг и един от тях – голямата ми дъщеря получи астма на алергична основа, тежка астма! Толкова тежка, че на моменти, когато получаваше кризи, нищо не й помагаше и изпадаше в безсъзнание!

  И така, докато участвах в онлайн богослуженията ви, Бог ме освобождаваше, стъпка по стъпка като ми даваше знанието от къде идва проблема. Научих много за миналото си, за духа на отхвърляне още от утробата на майка ми, за наследствените грехове, духове, проклятия! Отначало, докато участвах в богослуженията ви, получавах мощни освобождения – повръщах много. В последствие аз се научих сама да се моля и търся Божието лице и призовавах Святия Дух и Той ме освобождава! А сега, когато се моля със сестрите, те получават освобождение, без да се молим за това, просто Святият Дух слиза и ни служи!

  За дъщеря ми! Много плаках пред Бога и казвах – Боже, провалих се като майка и като вярваща! Но Бог винаги ми даваше слово – мъдростта на Сепфора и разбрах, че грехът трябваше да се отсече. Поставих условие на дъщеря ми, че ако иска Бог да я избави, трябва да се прекъсне греха! Тя се омъжи! Веднага след това в едно онлайн богослужение, вие се молихте за дъщеря ми и казахте да й положа ръка, но тя не беше вече у дома, а при съпруга си, с когото, Слава на Бога, сключи брак! Аз имах вярата и казах, че й полагам ръка в Святия Дух с вярата, че за Него няма прегради! На следващия контролен преглед в гр. София при доцент се установи – здрава! Слава на Бога, безкрайно Му благодаря в името на Господ Исус!