Свидетелство на Бранка Кромбач

  406
  Свидетелства за божия слава

  Преди 6 или 7 месеца ми беше много лошо и не знаех какво може да ми помогне. Тогава съвсем случайно попаднах на вашата снимка във фейса и казах: „това е Пастор“, И ви писах: „Моля ви, молете се за мен, много ми е лошо“ и се молех.

  Пуснах си едно ваше видео за изцеление и чаках за изцеление. Прозявах се много, така легнах да спя малко, събудих се и ми нямаше нищо. Бях много спокойна, а ме болеше главата, че финансово сме зле аз и мъж ми.

  Мина малко време и една моя братовчедка в неочакван момент пристига в Германия, няма къде да отседне и аз я приех в дома ми. Въпреки, че аз се притеснявах, че няма да имам пари и тях да ги поддържам – нея, мъж и децата. И моят мъж ми каза: „Как можеш да приемаш хората в нас, няма да ни стигнат парите за нищо“. Аз казах: „Ок, но не можем да ги оставим вън“. И Бог направи чудо, имахме и излишък. Даже семейството бяха при нас 2 месеца и се преместиха. Мина една седмица точно и се появи проблем – трябваше да се прибера за България.

  Бившия ми мъж ме остави и аз нямах пари, но бях спокойна и мислех какво ще стане. Обажда ми се едни наш познат и ми каза: „Какви са твоите проблеми? Аз идвам и ще ти дам тези пари, от които имаш нужда , и аз не ги исках. Но той ми купи билет за България – 1,100 евро и ми даде пари, които аз не очаквах. Мъж ми се очуди и ми каза: „Благодаря ти много за помощта.“ Отидох в България и се върнах. Мъж ми каза:“ Не знам как по цени дават нов нов кредит на по-малки проценти, които отново беше невъзможно, но Бог наистина ни обича. И аз не спирам да си гледам някое видио от вашите и усещам благодат и се възхищавам, и най-вече аз отново имам гости – брат ми със семейството си е при мен и малкият пее християнски песни. Днес си пуснах по фейса от вашата стена това за изцелението на едно момиче. И се молех за брат ми и да дойде благословия върху нас. И Бог ме чу, брат ми днес излезе да си търси работа и Бог му даде. Амин! Слава на Исус от Назарет. Пасторе, от както ти се моли за мен, Бог ме поднови и ти благодаря за това, че ме запозна с Исус. Благодаря от цялото си сърце. Бранка Кромбач