Свидетелство на Веска

  412
  Свидетелства за божия слава

  Най-после… вече пиша…. още от четвъртък искам да ти пиша, но все си намирах някаква работа и извинение за това. Днес в един мамент разбрах, че дявола не иска да дам това сведетелство.

  Не, няма да се оставя сатана да ми говори. Ще дам това свидетелство за прослава на нашия Господ Исус Христос, защото така ние побеждаваме врага с кръвта на Агнето и нашето свидетелство.

  Здравей пастор Пламен.

  От десетина дни усещах една тежест в гърдите, без да знам причината. Тази седмица в два последователни дни Бог ми дава Йов гл.41 и 42 .И аз се питам защо Господи точно тази глава, чета и нищо не разбирам. В сряда вечерта се видях с една от дъщерите ми и тя каза, че е била при сестра си и се е молела за нея /в момента има сериозни здравословни проблеми/. Звънна й да я пита как се чувства и тя започна да й обяснява нещо по телефона. Наблюдавах дъщеря си как говори по телефона, не чувах какво си говорят само виждах как отваря силно очи и каза Левиатан, Левиатан… След като приключи разговора ме попита – мамо, ти знаеш ли кой е Левиатан, а аз отговорих – знам, че е змей, чудовище /в интерес на истината не знаех много за това/. Казах й,че Бог ми дава Йов гл.41 и 42 няколко дни подред и аз нищо не мога да разбера. Тя беше много радостна, каза ми – докато съм се молела за сестра ми Бог ме освободи от духовна гордост. Прибрах се вкъщи и пуснах интернет. Разбрах кой е Левиатан, нещо много страшно и ужасно. Но разбрах, че имаме надежда – Бог може да се справи с него, защото е всемогъщ и всесилен. Историята продължава – и в четвъртък на службата, която гледаме всеки път, помолих Бог да ми даде слово чрез теб. И стана чудо! Когато каза, че меча на Божието слово пробожда бягащия змей, аз извиках силно Левиатан още преди да го чуя. Започна едно ридаене, плач, сълзи, молитви и веднага усетих лекота в гърдите. Бях много радостна. Бог направи чудо – освободи ме от дух на Левиатан. Аз съм свободна, свободна, свободна. Мили братя и сестри искам да ви насърча да молите Бог и Той е верен и ще ви даде откровение. Воювайте с Левиатан с Йов гл.41 и 42.

  Пасторе, бъди благословен ти и целия ти дом.

  Веска