Свидетелство на Галина Захариева

  399
  Свидетелства за божия слава

  Здравейте,скъпи молитвени войни!

  Искам да прославя нашия Верен Отец!

  В събота бях на изцелителната служба в София с брат Пламен Петров.Там получих съвършено изцеление на болката в лакътя,която имам от година.Беше постоянна,но я усещах само при движение или натиск,и си беше силна.Сега само проверявам ,дали я има и Слава на Бога, няма я!

  От известно време,очите ми започваха в един момент да ми парят,бодат и не сълзят,а направо текат.Мнооого неприято и болезнено чувство. На службите се молих и полагах ръце,така както брат Пламен ни водеше в молитва.Но днес докато си почивах,в един момент всичко това пак започна.Станах да гледам в интернета за някаква народна медицина да си направя,поне малко да ми облекчи състоянието.Но се оказа,че нямам нищо в къщи,от това което трябваше да се направи отвари и да ги налагам на очите си.

  Когато се върнах в хола където беше сестра ми,когато ме видя ми каза;“Защо не си положиш от молитвените кърпички които ни раздадоха на службите“.Веднага го направих,помолих се и съм заспала около половин час.Когато се събудих и ето вече до сега,нямам помен от болки,парене,щипане,сълзи и т.н.

  Слава вечна на нашия Господ Исус Христос,Който понесе всичките ни болести.Приемам си изцеленията с вяра и благодарност.Амин! Бъдете благословени! Галина Захариева