Свидетелство на Елена

  402
  Свидетелства за божия слава

  хората, както помагате и на мен! Отдавам Ти, Господи, слава и хвала.

  Искам да разкажа как преди две седмици получих кървене, отидох на лекар и веднага ми направиха изследвания за рак на шийката на матката. Трябваше да чакам една седмица, докато дойдат резултатите. През първите дни не мога да опиша как се чувствах – изпитвах страх, отчаяние, през главата ми минаваха лоши мисли… Тогава се обърнах към Бога. СЛАВА ТЕБЕ, ИСУСЕ ХРИСТЕ, СЛАВАТА ТИ Е ГОЛЯМА! Бог ми даде толкова сили и спокойствие.
  Една приятелка Алина ми помогна, като ми прати вашия профил.. .От там вече аз започнах да гледам вашите проповеди, както и много други молитви, качени в Ютуб с вас. Първо направих молитва за освобождение, после да изцеление, като повтарях след вас молитвата.
  Много е странно това, което ми се случи… – сутринта след като мъжът ми тръгна с децата от вкъщи, както лежах на спалнята и започна земетресение. Първо изпука дограмата на прозореца, после цялата спалня ми се разтресе и това нещо сякаш избяга пред вратата… Не знам какво беше това нещо, но аз помислих, че е земетресение, само че поглеждайки веднага нагоре към полюлея, той не се и помръдваше. Тогава си казах: „ГОСПОДИ ИСУСЕ, ПОКРИЙ МЕ С ТВОЯТА ЧИСТА И СВЯТА КРЪВ“, както приятелката ми ме научи, и всякакъв страх изчезна от мен!
  Вчера ми излязоха резултатите, добри са, СЛАВА НА НАШИЯ БОГ ИСУС ХРИСТОС! Нямам ракови клетки, имам раничка, която ще лекуваме с лазер. Само че най-странното е, че аз вече почти цяла седмица се моля с молитви за изцеление, през нощите не спя, а се чувствам гладна за Божието Слово.
  Чета в интернет, гледам ваши проповеди и всички болки ниско долу в корема изчезнаха. Нямам и капка кървене. Слава на Тебе, Господи милостиви! А аз не съм правила изобщо никаква терапия, откакто отидох на прегледа. Тепърва ми предстои да отида на лазер, но всичките ми оплаквания се стопиха. Искам да ви кажа, че всяка вечер при молитва за освобождение или за изцеление, започвам да се прозявам дълбоко и започват да ми текат сълзи от очите. И това е всеки път, без да ми се спи, просто се прозявам непрекъснато със сълзи. Може би по този начин нещо излиза от мен??? Но каквото и да е то, аз се моля Бог да е до мен, до всички нас!!! Амин!
  Това е моето свидетелство за милостта на Бог към мен, за силите, които ми даде, за изцелението, та аз без никаква докторска намеса загубих всички болки и кървенето просто спря, изчезна! Слава Тебе Господи! Утре или в други ден ще отида да ми направят терапия с лазер, но никак няма да се учудя, ако доктора се изуми и каже, че и раничката е изчезнала. Ако и това чудо е станало, пак ще ви пиша. Господи, отдаваме Ти слава и хвала. Амин!

  Елена