Свидетелство на Кирил

  390
  Свидетелства за божия слава

  Здравейте п-р Пламен, искам да дам кратко свидетелство за Божия Слава, от известно време се бях отцепил от нашия Господ Бог и нито съм се молил, нито нищо, противях се на истината. Намерих един сайт за правене на музика и почнах да творя музика омразна на Господа, музика, за която Той стриктно ме предупреди, че е от ада, в езика ми преливаха думите на смъртта и даже днеска написах на една сестра, че вече съм невярващ.

  Видях, че сте споделили филма „Проклятия“ и не знам какво ми дойде, но реших да го гледам, искам да ви кажа, че още от 9-ата минута почнах да плача, а като настана времето, където водите в молитва като магаре ревах на Бога, така никога до сега не съм плакал, усещах топлина, молех за милост и в този момент на отричане и изповядване на лични грехове аз чувствах лекота и лекота и милост. Благодаря на Славния Небесен Татко за Неговата Милост и за този Боговдъхновен филм от Светия Дух, от компютъра ми изтрих всичко което не беше от Бога.

  С уважение – Кирил Христов.
  П.С. Благодаря на Бога за този филм, преди два дни сънувах как се разхождам и рева и се покайвам и моля за милост и днеска това стана без разходката, но все пак стана. Досега никога така не си спомням да съм ревал.