Свидетелство на Люси Иванова

  439
  Свидетелства за божия слава

  Скъпи братя и сестри,

  искам да споделя радостта от моето освобождение и изцеление.

  Искам да започна от момента преди 5-6 години, в който моя приятелка ме наскърби, че нямам воля да отслабна, а аз бях полагала толкова много усилия и нищо не се получаваше. Бях обезверена и отпаднала духом – разплаках се и седнах на компютъра, и написах ИСУС МОЯТ СПАСИТЕЛ, и не знайно как попаднах на едно служение на живо по интернет.

  Имаше хваление и Мария пееше с ангелския си глас, а пастор Пламен Петров свиреше на китара. Бях объркана – бях чувала, че евангелистите са еретици, а в този момент хвалението лекуваше сърцето ми. Бях раздвоена и уплашена и промълвих „БОЖЕ, АКО ТОВА СЛУЖЕНИЕ Е ОТ ТЕБЕ, МОЛЯ ПАСТОРА ДА СЕ ПОМОЛИ ПОИМЕННО ЗА МЕН“. Бях изумена – защото пастора спря да да свири и каза „БОГ МИ КАЗА ДА СЕ ПОМОЛЯ ЗА СЕСТРА ЛЮДМИЛА“ каза, че тръпки го побиват и сигурно имам нужда от тази молитва. Аз плачех, но как БОГ докосна сърцедто ми и аз намерих своя дом – своите братя и сестри, които бяха в молитвите до мен докато минавах от изпитание в изпитание.

  Днес закъснях, тъй като всички у дома се мъчеха да ме спрат да не дойда на служба, но аз знаех кой ме спира и бях твърда. Дойдох, но имаше места само на 2 етаж. По време на молитвите БОГ МИ РАЗКРИ, че имам наследствен дух на самоубийство по майчина линия. Слязох при пастор Пламен и получих своето освобождение и изцеление. Отдавам цялата слава на ГОСПОД И НАШИЯ СПАСИТЕЛ ИСУС ХРИСТОС и благодаря за преданите му служители Мария и Пламен Петрови.

  БЛАГОСЛОВЕНИЯ ВЪРХУ ВАС И ЦЕЛИЯТ ВИ ДОМ…

  Люси Иванова