Свидетелство на Павлина Пашова

  441
  Свидетелства за божия слава

  Здравейте пастор Пламен!

  Пиша Ви моето свидетелство от последното ви идване в София през април 2012.

  Казвам се Павлина и винаги съм присъствала на вашите богослужения – от първото в центъра на бул. Христо Ботев до последното, също така и слушам богослуженията по Интернет.

  Този път се случи нещо интересно – не каквото съм очаквала, тоест, очаквах физическо изцеление – левият ми крак се подува в глезена и ми създава проблеми.

  На двете служби в „Бачо Киро“ излизах и Вие ми полагахте ръка. На третата на ул. „Васил Друмев“ по време на богослужението получих видение: изведнъж видях себе си и синът ми да стоим в спалнята на родителите ми. Майка ми почина трагично преди четири години, а баща ми преди една. Оттогава всеки ден плачех и понеже върху мен се стовариха много проблеми от всякакъв характер аз непрекъснато се връщах назад и търсех стари спомени, стари модели на поведение. Живеех в миналото и с доста усилия се справях с настоящето. Тогава във видението ние със сина ми бяхме вързани с едни въженца – не много дебели, хлабави бяха и зеленикави и бяхме свързани с тях – с майка ми и баща ми. Тогава изведнъж започнах да ги разсичам и да се отричам в името на Исус от всякакви връзки по майчина и бащина линия. Буквално започнах да ги разсичам. След това видях как той се освободи и тръгна нагоре – към небето и аз след него!

  След службата си тръгнах и по улицата усещах голяма лекота в себе си. Нямах товари – нищо! Усещането беше като в детството, когато ти е леко и можеш само да си подсвиркваш и да подскачаш. Бях много щастлива, такава свобода!

  Вчера осъзнах, че съм била освободени от фамилни духове, които са ме удряли силно в душата – в емоциите и най-вече наследствен страх! Усещам се, че вече съм нов човек и че миналото няма тази власт над мен и се изпълних с Божията радост и Божият мир!

  Слава на Бог Отец, на Исус Христос и на Святия Дух!

  Свидетелствам, защото знам „че те го победиха с кръвта на Агнето и със силата на своето свидетелство“. И искам да изявя делата на тъмнината в моя живот.

  Амин! Алелуя!

  Бог да Ви Благослови и да ви опази – Вас и домът Ви!

  Павлина Пашова