Свидетелство на Радостина Мантарева

    438
    Свидетелства за божия слава

    Здравейте пастор Пламен… Искам да дам свидетелства за изцеление и отдавам цялата слава и хвала на ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС. Преди две седмици получих изцеление на лявата ръка – слушах молитвите в ютуб и в четвъртък вечерта богослужението. От другият ден до сега нямам никакви болки. Слава на Бога. Месеци наред много ме болеше, особено вечер, не можех да спя. Най-силна беше болката в рамото и до сега след богослужението за минута не ме е боляла.

    И другото чудо, което стана, пак по същото време, не миналата, по-миналата седмица след прекрасното ви богослужение получих изцеление на крака – големият ми пръст под нокътя береше и гной излизаше, после ми се поду и се зачерви. Имах много силни болки, не се търпеше повече и в петък мислех да ходя на хирург. Малко преди да свърши богослужението, както ви слушах и усетих, че се успокоих от болката. Навеждам се да си пипна пръста и каква радост, все едно имах упойка без никаква болка. Извиках дъщеря ми и викам: Марина, виж какво чудо стана, изчезна и подутината и зачервеното, и до сега все едно нищо не ме е боляло. Слава, слава на Бога.

    Благодаря на Бога, пасторе за всички молитви, които качвате в ютуб, за свидетелствата, за чудните богослужения. Бъдете благословени пастор Пламен и Мими и много се радвам, че ви познавам. Радостина Мантарева