Свидетелство на Росица

  326
  Свидетелства за божия слава

  За Божия Слава искам да споделя какво се случва. Преди може и повече от година на едно съботно събиране в Хасково бях и аз с една група дошли там за общение и за молитва.

  След като се помолихте за моя проблем, който беше с петите ми, които много дълбоко чак до кръв се напукваха, се помолихте и за съпруга ми, който имаше проблем с алкохола.

  След което ми дадохте съвет да полагам ръка върху бутилката с алкохол и да се моля БОГ да ДАДЕ ОСВОБОЖДЕНИЕ НА МЪЖА МИ В ИМЕТО НА ИСУС ХРИСТОС, да връзвам духа на зависимост от алкохол.

  Дойдох си в града си, но някак си не изпълних поръката, но Януари 2014 аз си бях вкъщи през целия месец и тогава все ми идваше на ум какво бях посъветвана. Тогава взимах бутилката с алкохол, връзвах зависимостта, не приемах, че пиенето на алкохол е удоволствие за мъжа ми, обявих, че това са лъжи и заблуди… както бях водена.

  Февруари влезнах в болница в деня, в който ще ме изписват, мъжът ми не можа да дойде да ме вземе от болницата,  защото беше вдигнал много високо кръвно, с такова кръвно е можел да направи инфаркт и интересно беше, че сам е можел да отиде на лекар и още по-интересно, че кръвното беше овладяно за няколко часа и до ден днешен не се е появило. СЛАВА НА ЖИВИЯ БОГ.

  След което едни пъпчици с малко връхче се появиха по главата. По-важно е, че той вече е бил взел решение повече да не пие алкохол. И аз веднага се сетих, че се бях покорила на съвета, а БОГ свъши делото.

  Благодаря на БОГ и за петите си, че вече не ме болят и не кървят. Не стана веднага след молитвата, но стана от БОГ след молитвата, защото не съм ги лекувала и не съм ходила на лекар. Сега се моля мъжът ми да бъде защитен и съблазните за алкохол да падат, до него да не достигнат.

  Моля се и за спасението на душата му. Сега виждам, че се мъчи и с цигарите да се пребори, Бог да му даде освобождение и от тях. Винаги съм казвала, ако само вземеш решение, че искаш да бъдеш свободен от алкохол и цигари, БОГ ще вземе решението ти и ще ти помогне. Молете се за мъжа ми. Бог е започнал да работи в него. Бог да ви пази.

  Росица