Свидетелство на Смърфиетка

    432
    Свидетелства за божия слава

    И така, днес 31.03.2014г. пак в стремежа си да продължа да търся и да се моля, гледах във фейсбук на страницата ви едно видео от септември 2013 година (месеца, в който ни се случи най-хубавото нещо – станахме родители). Докато гледах как се молите за освобождението на една сестра, тя говореше как усеща, че нещо я стяга в гърлото и започна да кашля. Аз слушах със слушалки, защото детето спеше. Започна и мен така да ме стяга в гърлото, чувах ясно как сестрата кашля, кашляха и други около Вас. Не знам дали това ми оказа някакво влияние, но и при мен имаше някаква реакция. Аз малко не се отпуснах да кашлям, за да не събудя детето, но то малко след това се събуди. Два или три пъти се закашлях, след това трябваше да й приготвя за ядене и да я нахраня и докато излязох от стаята, докато бях в банята, за да си измия ръцете, пак започнах да кашлям. Тогава наистина се отпуснах, изкашлях се няколко пъти по-силно (в стаята нямаше как, за да не стресна детето) и тогава малко повърнах. Започнах да приготвям кашата на бебка, гърлото продължаваше да ме дразни, върнах се пак в банята и пак силно кашляне и още по-голямо количество повръщане. Такова нещо не ми се беше случило до сега, . Аз, докато се молеше за сестрата се молех заедно с Вас за освобождението и изцелението на дядо, повтарях думите Ви от негово име (дали е правилно така не знам, да ми прости Господ, ако върша неправилно нещата, но много искам да оздравее и да се радват заедно с баба на шестата си правнучка, а ако даде Господ и на тези, които има да се раждат в бъдеще).

    Та молейки се самата аз получих освобождение. Малко преди това да гледам това видео се молех с молитвата за освобождение, която сте сложили малко по-горе на страницата. Вярвам, че Бог подейства в мен и Му благодаря от сърце. Предният ден изгледах видео материалите и от Перник и като гледах какво стана, когато полагахте ръце на хората, започнах да плача и поревнувах Господ да се погрижи и за моя дядо и да го освободи по такъв чуден начин. Амин!

    … , когато се опитах да гледам някоя молитва или проповед и гледайки ги да се моля с Вас, детето започна да нервничи или да плаче, ако е заспало се събужда понякога, просто по всякакъв начин се опитва врага да ми попречи да се моля с тези молитви. Смърфиетка