Свидетелство, свързано с проповедите по интернет богослужението

  417
  Свидетелства за божия слава

  Свидетелство, свързано с проповедите по интернет богослужението:

  (дадено от Николина Димитрова)

  Здравей Пламене,

  Искам да дам едно свидетелство за една сестра (по-точно за снаха й), с която сме в една молитвена група.

  Една сестра от молитвената ни група непрекъснато споделяше за проблемите си вкъщи, за снаха й, която  непрекъснато се сърдела нещо и искала да отиде при майка си, че е пристрастена към интернет и се занимавала с неща, които не са по Бога.

  И когато е споделяла това, аз съм й казала: „Нека да гледа интернет богослуженията на Пламен в четвъртък“, дала съм й визитка и т.н., но съм забравила за това.

  В последно време преди всеки четвъртък тя ми се обажда и непрекъснато ме пита: „Една сестра иска да гледа богослужението на Пламен, как да се регистрира?”; „Може ли сестрата да запише нуждата си в чата и Пламен ще се моли ли за нея?”;

  „Къде е тази молитва за стопяване на тлъстините, защото е пълничка (една друга сестра – Краси, беше свидетелствала в домашната група, че след тази молитва се премерила и видяла, че е отслабнала с 4 кг.) и т. н.

  И последния път тя говореше за снаха си, че вече не пропускала богослужение по интернет на пастор Пламен Петров и много й харесвало, защото говорел много от словото. И сестрата (свекървата) казва: „Такава промяна, нямам думи. Аз гледам децата, а тя се е забола в Библията, и чете, и разсъждава върху нея, дори заедно вече се молим.”

  Аз тогава я попитах: „Ама тази сестра, за която непрекъснато ме питаше, снаха ти ли е?” И тя: „Еми, да. Нали ти ми каза да гледа на Пламен богослуженията, забравила ли си?”  И лицето й сияе и се радва, и ние се радваме заедно с нея. Тогава й казах: „Напиши свидетелство за това.” А тя: „О, не, не, ти го напиши.”

  Слава на Господа! Толкова е верен и милостив, че и аз нямам думи да изкажа благодарността си към Него – „Да се свети името Му, да дойде царството Му, да бъде волята Му, както на небето, така и на земята, така и сред всички Негови деца, и сред всички хора по земята. Амин!”