Силно свидетелство за Божия прослава

  450
  Свидетелства за божия слава

  Здравейте п-р Пламен,

  Искам да дам свидетелство за Божия слава чрез вашето служение. На предишните ви служби в България обикновено винаги поставях като нужда да се молите за майка ми и по-конкретно за премахване на кисти по гърдите. От време на време тя ходеше на лекар да ги източват със спринцовка, което е неприятно, а отделно и психически ѝ тежеше тъй като тя се притесняваше и мислеше за тези кисти.

  Слава на Бога, Господ реши този проблем! Миналото лято (2014г.) бяхме на преглед в болница Токуда, направиха ѝ изследвания, и когато лекарката излезе от кабинета се обърна към майка ми с думите: „Вие сте една напълно здрава жена!“ Обясни ѝ, че има малки образувания, но това не е нищо притеснително, защото се появяват при жените. Плюс това са със съвсем малки размери и под нормата и просто трябва да се следят.

  Всичко това много ни успокои и ни показа Божията любов и грижа за нас и за майка ми. Слава на Господ Исус!

  Искам да дам и едно лично свидетлство – толкова съм благодарен на Бог за вашето служение. Откакто повярвах, винаги съм искал да бъда близо до Господ, да имам близко общение с Него. Ходех си на църква редовно – всяка неделя, но ми беше трудно да се моля, появяваха се натрапчиви мисли в ума ми и не можех спокойно да се отпусна в молитва, не знаех как да се потопя в Божието присъствие, не усещах Господ близко и осезаемо, нещо за което толкова копнеех. Нямах желание за молитва заради тези натрапчиви мисли, сякаш имаше нещо, което ми пречеше, което ме блокираше – обяснявам си това с действието на нечисти духове.

  Но слава на Господа, през март 2013г. имахте служба в кв.Бояна в София. Тогава не знаех почти нищо за вашето служение и всъщност причината да дойда на службата бе, че исках да заведа мой колега от работа със здравословен проблем. Слава на Бога, че ме доведе на тази служба. Дотогава не бях усещал така осезаемо Божието присъствие, мир и любов, а бях толкова жаден за Господа.

  Започнах да гледам богослуженията в четвъртък, а също започнах да гледам и записите от предишните служби. Тези служби са толкова прекрасни, усещам как Господ говори на сърцето ми и ме държи, за да ходя с Него. Господ започна да ме променя – натрапчивите мисли започнаха да изчезват, Господ започна да ми дава сила, също и победа над греха, над погрешни навици, да ми отваря очите и да ми разширява сърцето. Слава на Бога!

  Миналото лято (август 2014г.) приех от Господ и кръщение в Святия Дух с белег говорене на езици, за което копнеех толкова и до края на живота си ще Му бъда благодарен!

  Има и толкова други неща, които Господ Исус Христос прави, толкова съм Му благодарен за всичко. Слава да бъде на Името Му!

  Благословения, Ивайло