Силно свидетелство

  411
  Свидетелства за божия слава

  Здравейте! Искам да дам своето свидетелство от двете ви посещения в София през април и октомври миналата година. Аз съм съпругата на мъжа, за когото вие се молихте против проклятието от преждевременна смърт. Интересното е, че когато баща му умира на млад, той започва да пуши с ясната мисъл, че така ще се разболее от рак и ще умре, бил е тотално съсипан на 16 години. Дори и след като повярва, малко след смъртта на баща му, той вече не може да ги откаже, въпреки безкрайните опити и молитви.

  И така до момента, когато моят баща ми каза за вашето изцелително служение.

  Когато се молихте за разчупване на това проклятие онази вечер, ние все още не осъзнавахме какво става, но на другия ден вечерта съпругът ми се опита да изпуши една цигара (даже аз го подкрепих за първи път в живота си за това нещо) и не успя да я довърши, просто не му се пушеше. Явно проклетията и цигарите са имали някаква връзка. Слава на Исус!

  Целият май месец беше много труден за него, вадиха му зъби, проблеми в работата и т.н. Ако не беше Бог да го освободи от тази зависимост, при тези обстоятелства щеше да пропуши отново.Знам също , че върху него не тегне вече и самото проклятие за преждевременна смърт. Аз съм израснала в християнско семейство и за мен беше много трудно да приема факта, че един християнин като моя съпруг(естествено със своите възходи и падения) не можеше да откаже цигарите, въпреки че и той желаеше същото.

  Слава на Бога, това вече е минало. Октомври отново се молихте за него. Освобождението този път дойде, когато го докоснахте с два пръста по гърба и той изхвърча 1 метър напред и падна на коленете си.

  От тогава той няма проблеми с кръста. Иначе е имал диагноза ПРОТУЗИЯ НА ДИСКОВЕТЕ и е взимал болнични заради това. Сега даже сестра му потвърждава, че ако болестта беше все още в него, при тези заварки, които прави и постоянно се навежда, до сега много пъти да се е възвърнала непоносимата болка.

  Във финансово отношение също имаме победа от тогава, слава на Бога, защото успяхме да се нанесем в самостоятелно жилище, което бяхме купили една година преди това и по никакъв начин не намирахме средства да довършим ремонта. Благодаря на Бог, че има хора като вас, които откликват на призива Му, общуват всеки ден с Него и чрез Христовата благодат много хора намират спасение, изцеление и освобождение във всяка област от живота.