Слава на Бога за Неговото действие от разстояние и дори чрез интернет!

  436
  Свидетелства за божия слава

  Сериозна Молитвена нужда ми бе изпратена на 12 Март 2014г.:

  Пасторе, в мен живее дявола, кара ме да се самоубивам постоянно. Моля се, но като че ли вярата ми не е истинска, защото всичко ме подтиква да направя този грях. Имам средства, семейството…, но миналото ме преследва денем и нощем. Не мога да отида на лекар, ако отида, там ще е краят – не искам да умирам. Изслушал съм ти всички молитви, заспивам с тях и само след 2 часа съм с мисълта за самоубийство, а това е вечен грях и безпокойство.

  Не знам, имам чувството, че дявола е в мене, все затова мисля. Помолете се за мен или ми помогнете. Не знам, не знам и не знам какво да правя, сигурно сатана живее в мен, а аз искам ХРИСТОС, но нещо става с мен и моето отчаяние. В името на Исус моля за помощ. М.К.

  Изпратих на човека линк с молитвите за освобождениев Ютуб.

  https://www.youtube.com/playlist?list=PLcTC9e3CISRuYTh_kFYGvgYfXEYJrhopG

  По-късно получих следното свидетелство:

  Брат Пламен, молех се днес за прочистване (освобождение) с твоите молитви един час – и цялото ми тяло се тресеше и се търкалях на земята. Бях със слушалки на компютъра и като се осъзнах, бях на 2 метра от първоначалното си място. Тялото ми се тресеше, като че ли някой ме дърпа и блъска – за първи път изпитах такова нещо. Сега ти пиша спокойно. Но днес, когато се молех сам с твоята молитва, само дето не ми гръмна тялото – такова тресене не съм изпитвал никога. Дано това да е било нещото, от което Бог ме освобождава, но утре пак ще повторя, и ако трябва ще потретя тази молитва. Слава на Бога! Амин!

  Слава на Бога за Неговото действие от разстояние и дори чрез интернет!