Страх от височина – освобождение

  355
  Свидетелства за божия слава

  Пасторе, здравейте!

  Пиша Ви това писмо, първо за да въздам слава на нашия Небесен Отец, за Неговата велика милост и мощно действие  и  и второ – една молба. Писах ви по- рано, за да Го прославя, но сега искам отново да го направя, с идеята да събера всичките чудеса, които Той извърши до момента в моя живот посредством вас, пасторе. Вярвам, че Бог няма да спре да ви употребява и Той няма да спре да върши велики дела до века!

  При посещението ви миналата година в София, Бог ви употреби, за да ме освободи от дух на срам и страх. Дълго време бях притеснявана и мачкана от страхове и конкретно този от височини. Ходехме на гости у едни приятели, живеещи на 6-ти етаж. Когато седях в тях, имах чувството че ще полудея от ужас, че се намирам на такава височина. Представете си, ако трябваше да живея на този или по- висок етаж… Вързаност, нямаш свободата да се изкачих на върха и да погледнеш от там, не си свободен да летиш в самолет или да се качиш на Виенското колело, примерно.  Когато се качвах на ескалатор в мола или по стълби, с изглед към по- долните етажи отново това чувство на неконтролируемост и страх от това да не се хвърля. Ами, ако трябваше да работя във висока сграда? Сами можете да видите безбройните спънки, затворени врати, НЕвъзможности, които изпълваха живота ми. Не може да се обясни чувството, ужас и паника. Слава на нашия Небесен Баща, за това, че се грижи за децата си и ги освобождава и пази! АЛЕЛУЯ! Сега очите ми се насълзяват, когато мисля за Неговата благост и милост. Откакто усетих за първи път Божият Свят Дух върху си, когато се молихте за мен, аз не знаех точно какво Бог върши с мен и това, че аз ще бъда вече свободна!!! Бог ме освободи от дух на срам и страх! Няма паника, няма страх, аз съм нормален човек вече, мога да се качвам нависоко! Благодаря Ти, мили мой Татко! Аз съм свободна, АЛЕЛУЯ!

  При посещението ви предходните два пъти – първият, когато бяхме в Божия църква миналата година, вие се молихте за финанските и с вяра минахте и благословихте портфейлите на всички безработни и тези, с финансови затруднения. Аз тогава бях безработна в продължение на 2 години. Ходех по интервюта, пусках обяви, но без резултат…. 2 години. Отново спънки, отново затворени врати.  Но, слава на нашия Бог, че той ги отваря! И отново АЛЕЛУЯ, чудо! Две седмици след молитвта, аз започнах работа. АЛЕЛУЯ!

  При последното ви посещение т.г., пролетта в „Библейска лига”, отново се молихте за мен. Имах някакви припуквания и стягания отдясно в белия дроб. По време на молитвата ви, започнах да дишам дълбоко, много дълбоко, като в момента си мислех: „Боже, вдъхни ми от твоя дъх и изцери ме отвътре!” Вярвах, че в момента Господ вдъхваше в мен Неговият дъх. Този е моментът, да  призная, че пуша. Прибрах се. Ден, два, три, седмица.. Всичко в мен беше чисто. Нито сърцето стягаше или бодеше, нито дробовете припукваха или стягаха. Но, не успях да се справя с цигарите. Опитвах, казвах ще успея, но уви. Предполагам, че някои ще ме осъдят и ще кажат :” Ти си си виновна”. Недейте, братя! Бог ни обича всичките и иска да ни помогне. Това искам и аз – Бог да ми помогне! И на всички, които са вързани с тази отрова! От известно време започвам да усещам отново това стягане отдясно в дробовете. Разбирам, че когато не приемеш благословението си, Бог може да си го вземе. А, не искам. Молбата ми е, моля ви, пасторе, просто ме споменете в молитвата си. Аз зная, че Бог чува молитвата на всеки, но вас, аз вярвам, че ви слуша. Поне свидетелствам за себе си, защото след вашите молитви, аз получавам още и още чудеса и благословения в живота си. Благодаря на Бога за всичко, за безкрайната Му милост, благодаря Му за вас и служението ви! Нека благославя цялото ви семейството, с всичките Си блага и милости! Мощно помазание и сила да дойдат върху вас, за да бъдете благословение и вие за други негови деца и ваши братя, а Той да се прославя! В Христовото Име се моля, Амин!

  Йоан 15:7: „Ако пребъдете в Мен и думите Ми пребъдат във вас, искайте каквото и да желаете и ще ви се сбъдне“Мат. 7:7: „Искайте, и ще ви се даде; търсете, и ще намерите; хлопайте, и ще ви се отвори“Пс.37:4: „Весели се тъй също в Господа; И Той ще ти даде попросеното от сърцето ти“

  сестра в Господа